Apelul disperat al lui Andrei Leonte: „Vă rog din suflet, ajutați-mă!”

Ultima actualizare:

Andrei Leonte a lansat un anunț, în mediul virtual, prin intermediul paginii sale de Facebook marți, 19 iulie. Artistul este disperat să fie ajutat de către fanii săi sau cei care îl cunosc.

Andrei Leonte urmează să plece în vacanță cu iubita sa
Andrei Leonte urmează să plece în vacanță cu iubita sa

„Pierdut buletin/ Nu mai știu de unde vin/ Nu mai știu cine sunt/ Sau de când sunt pe Pământ!”, sunt versurile lui Smiley, dar i se potrivesc, într-un mod ironic, și lui Andrei Leonte.

Recompensă de 500 de lei

Artistul urmează să plece din țară, miercuri, 20 iulie, dar și-a pierdut portofelul. Din nou, după cum recunoaște chiar el. Iar portofelul conținea și actele care îi sunt necesare pentru a trece granița.

Mai mult, câștigătorul primei ediții a X Factor, oferă și o recompensă! Ce spuneți, distribuim apelul pentru a-l ajuta să nu își strice vacanța?

Citește și: Legătura profundă dintre Smiley, Sadhguru, Loredana și Damian Drăghici

Ofer recompensă 500 lei persoanei care mă ajută să îl recuperez astăzi. Bani nu aveam cine știe ce, vreau doar să îmi recuperez actele ca să pot pleca mâine din țară.

Prieteni, fac un apel (oarecum) disperat pentru oamenii din sectorul 3, zona Timpuri Noi - Vitan: mi-am pierdut portofelul (din nou) și chestia cea mai proastă e că mâine ar fi trebuit să plec din țară.

Plecarea din țară, pusă în dificultate de lipsa actului de identitate

Vă rog din suflet, ajutați-mă cu un share că poate, prin absurd, reușesc să îl recuperez astăzi. Mulțumesc frumos!”, a scris Andrei Leonte pe canalul său de socializare.

Răspunsurile nu au întârziat să apară, de la „Ciudat că și tu și Costi Ioniță l-ați pierdut”, până la „Poate e un semn să nu plecați”. Cert este că, în sezonul vacanțelor, acesta chiar poate fi un eveniment neplăcut.

Citește și: Gina Pistol, gata să-l «traducă» pe Smiley? Ce tentații a întâlnit blondina

La data de 1 ianuarie 2012, Andrei Leonte devenea câștigătorul primei ediții a X Factor, din România, intrând, în urma voturilor publicului, în posesia unui premiu fabulos, de 200.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net