Dramă totală pentru Ioana Popescu! Din ce motiv nu mai poate să rămână însărcinată

Ioana Popescu (43 de ani) și soțul său, Ionci (60 de ani) erau în culmea fericirii, anul trecut, după ce au aflat că vor deveni părinți. Însă, bucuria din inimile lor nu a ținut foarte mult din cauză că „devoratoarea de fotbaliști” a pierdut sarcina. Contactată de Click!, bomba sexy ne-a vorbit despre cât de afectată a fost mariajul său cu omul de afaceri după cumpănă prin care au trecut.

Click!: Ce mai faceți?

Fizic și psihic sunt ok și eu și Ionci față de acum o lună. Eu și soțul meu acum încercăm să nu ne mai gândim la pierderea copilului, ceea ce sfătuiesc pe toate femeile care au trecut sau trec prin așa ceva.

Click!: A reușit să vă afecteze căsătoria pierderea sarcinii?

Ne-a afectat relația așa cum nu mă așteptam pentru că el, deși nu îmi spune mai nimic…pentru că este o persoană introvertită, este mai devastat sufletește decât mine, căci s-a afundat de câteva luni în muncă, în foarte multe proiecte în afara jobului să își umple timpul: de exemplu s-a apucat de regie la o televiziune catolică, are roluri multe la teatrul independent, recent s-a apucat să facă stand-up comedy, texte pe care eu i le-am scris căci el nu se pricepe.

Nah, este ungur, el nu înțelege bine umorul românesc! Să fac o paranteză: uneori îi povestesc o oră ceva și la final zice: „da, da , ighe ighen, dar tu despre cine vorbești exact?". Îmi vine să îl bat!

Ioana Popescu: “Nu îmi mai doresc copii!”

Bruneta ne-a mai dezvăluit că în perioada următoare nu se mai visează mama.

Citește și - Motivul pentru care Ioana Popescu evită să spună cine este tatăl copilului? Toți zic că-i soțul Roxanei Nemeș

Click! Îți dorești să rămâi din nou însărcinată?

Acum, sincer, sper să nu mă judece lumea, dar în acest moment nu îmi mai doresc copii. Nici cu el nici cu nimeni. Abia mi-am revenit psihic și fizic. De altfel, evit să văd filme cu copii sau să vizitez rude cu copii în această perioadă. Nici nu mai am cum să rămân însărcinată pentru că mi-am pus sterilet. Dacă stau să mă gândesc cred că supărarea soțului meu pe mine vine și din faptul că mi-am pus sterilet fără să îl consult deși el își dorește în continuare copii.

Click! Ce spune soțul tău despre acest lucru?

El are doi băieți din două relații diferite. Băieții care acum stau cu el în vila lui. Este obsedat de copii, dacă ar putea, el ar avea 100 de copii! A avut doar patru relații în viața lui și cu două femei a avut și copii! Eu însă nu vreau acum, repet. Poate la vară, să mă ducă la o plajă undeva frumos, nu vreau Maldive, nu vreau fițe, nu vreau Tenerife sau Zanzibar, vreau la 2 Mai, vreau la Vadu, dar să mă ducă! Ionci este foarte leneș în sensul ăsta al vacanțelor.

Și atunci poate o să uit de tot ce-a fost…de băiețelul meu mort în burtică și poate atunci o să mă gândesc dacă îmi scot steriletul și trecem iar la fapte. Oricum noi doi am întreținut relații intime foarte rar în ultima vreme, mai mult din vina mea, că am vrut să țin post, dar și el deja are spre 60 de ani, nu vreau să îl obosesc, mai ales că are probleme cu inima.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net