Ioana Popescu este însărcinată! A lăsat în urmă conflictul cu Roxana Nemeș

Ultima actualizare:

O nouă mamică în showbizul românesc. Jurnalista Ioana Popescu, care recent a fost implicată într-un scandal și a fost acuzată de infidelitate, a făcut public un anunț neașteptat. Este însărcinată! 

Ioana Popescu este însărcinată
Ioana Popescu este însărcinată

Ioana Popescu a fost, în urmă cu doar câteva săptămâni, protagonista unui episod neplăcut, după ce imagini în care îl săruta pe soțul Roxanei Nemeș au ieșit la suprafață. Ioana Popescu a susținut atunci că bărbatul îi este verișor și că sărutul nu a fost, în realitate, nimic altceva decât un simplu pupic amical. 

Citește și: Amanta și soția, bătălia costumelor de baie

Ioana Popescu a distribuit pe pagina personală de Facebook o imagine în care apare un test de sarcină pozitiv, iar fanii au asaltat-o cu întrebări. Ulterior, Ioana a revenit cu mai multe clarificări, dar a solicitat să-i fie respectată intimitatea. 

,,Testul este al meu și este pozitiv, dar nu mai vreau să dau detalii despre viața mea privată. M-am săturat să mă tot dați prin ziare! Când voi avea ceva de comunicat, am să vă anunț. Testul l-am pus pe pagina de facebook pentru prietenii mei virtuali. Atât am de declarat”, au fost cuvintele Ioanei Popescu, pentru Cancan.ro. 

Vezi și: Ioana Popescu, povești fără perdea, despre relațiile sexuale cu fotbaliști 

Cine este soțul Ioanei Popescu

Pe 24 februarie, de Dragobete, Ioana Popescu, una dintre cele mai provocatoare și controversate brunete din showbiz-ul mioritic, s-a căsătorit.

Ion Lőrinczi, zis Ionci, bărbatul cu are Ioana Popescu s-a căsătorit, recent, este mai mare cu 11 ani ca aceasta și, în prezent, în afara pasiunii lui pentru fotbalul american, acesta are și o afacere, dar mai cochetează și cu actoria.  

Cei doi, Ioana și Ion, se cunosc de 4 ani, dar abia la mijlocul anului trecut, iulie 2021 au început o relație, relație care, însă, a avut câteva mici pauze, dar în luna iubirii, februarie, Ionci a convins-o pe Ioana Popescu să renunțe la burlăcie, care ei îi era, după cum bine știe toată lumea, extrem de dragă.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net