Motivul pentru care Ioana Popescu evită să spună cine este tatăl copilului? Toți zic că-i soțul Roxanei Nemeș

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Ioana Popescu a uimit pe toată lumea, recent, când a anunțat că este însărcinată! Și asta nu este tot! Misterul constă în ceea ce îl privește pe tatăl bebelușului, având în vedere că vedeta a fost surprinsă în propria locuință, din zona Berceni, în ipostaze tandre cu Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș. Întrebată de reporterii Click.ro! cine este fericitul bărbat care peste doar câteva luni o să devină tătic, bruneta a avut un răspuns neașteptat.

După ce și-a anunțat sarcina pe Facebook, toată lumea se întreabă dacă e copilul Călin Hagima
După ce și-a anunțat sarcina pe Facebook, toată lumea se întreabă dacă e copilul Călin Hagima

Ioana Popescu a avut și are o viață tumultoasă! Bruneta este atrasă de mult timp de fotbaliști, așa că pe parcursul anilor a fost implicată în mai multe relații amoroase cu diverși sportivi.

Ba mai mult, în prezent, Ioana este căsătorită cu Ion Lőrinczi, zis Ionci, un fotbalist ungur care se pare că o face fericită. Cel puțin asta declară, chiar dacă bruneta mai calcă în străchini, cum vine vorba.

Citește și: Amanta și soția! Ioana Popescu și Roxana Nemeș, bătălia costumelor de baie!

După aventura amoroasă și scandalul iscat în showbiz, Ioana a postat pe Facebook că este însărcinată. Click! a contactat-o pe vedetă pentru a vorbi despre tatăl copilului, ea s-a rezumat doar la aceste declarații. Majoritatea oamenilor și-au îndreptat privirile spre afaceristul Călin Hagima, cu care bruneta a petrecut recent. Gurile rele spun că ar fi copilului lui, însă nu există nici o mărturisire în acest sens. Nici Ioana nu spune prea multe, lasă problema în aer!

„Nu vreau să vorbesc despre acest lucru, cine este tatăl copilului, mai ales că eu acum sunt și măritată. Am pus pe pagina de Facebook acel test de sarcină pentru prietenii mei și pentru rudele mele, nu pentru cineva anume. Sunt însărcinată într-o lună! Nu am grețuri, nici stări de rău. Vreau să îți povestesc cum am aflat: mi-am trimis soțul, într-o seară, să îmi ia un test de sarcină și după ce am făcut acel test am văzut că sunt gravidă.”, a declarat Ioana Popescu, pentru Click!.

Cum este relația dintre Ioana Popescu și partenerul său de viață

Pe 24 februarie, de Dragobete, Ioana Popescu, una dintre cele mai provocatoare și controversate brunete din showbiz-ul mioritic, s-a căsătorit. Ion Lőrinczi, zis Ionci, bărbatul cu are Ioana Popescu este mai mare cu 11 ani ca ea și, în prezent, în afara pasiunii lui pentru fotbalul american, acesta are și o afacere, dar mai cochetează și cu actoria.

„Eu cu soțul meu stăm în două case diferite. El este catolic eu sunt ortodoxă. Nu vrem să renunțăm deloc la religiile noastre lucru pentru care nu ne-am căsătorit nici acum în fața lui Dumnezeu. I-am calculat zodia copilașului și o să fie berbecuț. Mi-aș dori să fiu mama de baiețel.”., a declarat Ioana Popescu, pentru Click!.