Florentina Opriș, secretul trupului perfect: „Mănânc de 45 de ani din 4 în 4 ore!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florentina Opriș (54 de ani) este una dintre cele mai sexy vedete de la noi din showbiz-ul românesc! Prezentatoarea emisiunii "Sport, Dieta & o Vedetă", de la Kanal D, ne-a dezvăluit care este secretul său, astfel că se menține în formă de ani de zile. Vedeta tv este foarte riguroasă cu orele sale în care trebuie să mănânce, iar asta nu de o zi, două….

Florentina Opriș arată spectaculos la 54 de ani!

Îmbrăcată într-o rochie neagră, mulată pe corp, cu umerii goi și cu părul lăsat pe spate, Florentina Opriș a reușit să atragă foarte ușor privirile celor prezenți. Cu zâmbetul la purtător și extrem de relaxată, prezentatoarea TV ne-a spus cum reușește să se mențină mereu într-o formă de invidiat.

„Zic eu că nu fac ceva special pentru a arăta așa! Mănânc dimineața când mă trezesc, micul-dejun, după care patru ore nu mănânc nimic, beau doar apă și atât, peste patru ore mănânc din nou, după iar nu mănânc nimic încă patru ore și beau doar apă și cam asta este.

Nu îmi pun nicio alarmă la telefon, cred că alarma este în interiorul meu. S-a setat corpul cu asta și chiar nu îmi este foame în aceste ore. Fac acest lucru de mulți ani, dacă mă gândesc că acum am 54 de ani și am început la vârsta de 9 ani regimul ăsta, oare câți ani sunt?”, a mai spus Florentina Opriș, pentru  Click!.

Nu vă gândiți că vedeta TV a dezvoltat o pasiune pentru aspectul fizic de curând, căci Florentina Opriș a avut mereu grijă de modul în care arată.

„Fac în fiecare zi mișcare și dacă mă gândesc la mișcare, nu mă gândesc doar la mersul la sală ci fie că merg la plimbare, că alerg, că înot, că fac ceva și mai am un secret foarte mare pentru mine, nu știu dacă și pentru ceilalți, nu mănânc decât din patru în patru ore ca bebelușii.

Fac acest lucru de când mă știu pentru că mi-am impus acest regim alimentar și la mine funcționează. Tot timpul am fost atentă la tot ceea ce mănânc, la stilul meu de viață în general, nu știu dacă la siluetă în mod special ci am avut grijă să mă simt eu bine. Niciodată nu am avut 90-60-90 dar cel mai important lucru este că mă simt bine cu mine.”, a mai spus Florentina Opriș, pentru Click!

Florentina Opriș, discretă cu viața personală

„De multă vreme nu mai vreau să ies în evidență cu nimeni sau cu cineva care este în viața mea, tocmai pentru că așa făceam și înainte când trăia soțul meu și mi-a fost foarte bine așa cum era. Consider că viața mea personală să rămână personală și atât.”, a conchis vedeta pentru Click!.

Citeste si: Florentina Opriș, spectaculoasă la 52 de ani: «Așa țin tinerețea lângă mine»

În anul 2012, soțul Florentinei Opriș a murit, iar vedeta TV a ținut de nenumărate ori să vorbească despre acest lucru.

„Azi (n.r – 2014) se împlinesc doi ani de când cea mai dragă persoană mie a plecat şi s-a transformat în steluţa mea din cer. Vechii egipteni aveau o credinţă frumoasă despre moarte. Când sufletele lor ajungeau la intrarea în Rai, paznicii le puneau două întrebări, ca să hotărască dacă le permit sau nu intrarea. Acestea sunt: „ai găsit bucurie în viaţă?" şi „viaţa ta a dus bucure altora?". Ştiu că Sorin a răspuns „da" la ambele. Pace ţie acolo unde eşti, steluţă”, scria, pe Facebook, Florentina Opriș.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pepe te cunosc de undeva despre andreea balan jpeg
alice la cajo sardinia jpg
foto1 ramona jpg
Banner Silviu Mircescu
 Medana Oprea, frumoasa soție a lui Alin Oprea, este foarte fericită
image
actualitate.net
image
actualitate.net