Cum se antrenează Florentina Opriș atunci când crede că nu o vede nimeni. Imagini exclusive de la pădure

Ultima actualizare:

Florentina Opriș, realizatoarea emisiunii "Sport, Dieta & o Vedetă", de la Kanal D, arată impecabil la cei 53 de ani, iar metodele ei de îngrijire nu sunt un secret pentru nimeni. Vedeta mănâncă sport pe pâine, iar noi am surprins-o într-o zi obișnuită, după un antrenament în natură.

Florentina Opriș. Foto: Instagram
Florentina Opriș. Foto: Instagram

Sportul este un stil de viață pentru ea, o meserie și o plăcere. Florentina Opriș, cea care de atâția ani de învață cum să mâncăm și să trăim sănătos, nu se abate nici ea de la regulile pe care le promovează. Vedeta Kanal D nu ține cont de vreme atunci când are antrenament și nu sare peste programări. 

Florentina Opriș, antrenament de aproape două ore la pădure

Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la pădurea Băneasa, unde merge cu mașina, pentru un antrenament de aproximativ două ore. După încălzire, jogging, stretching și alte serii de exerciții pentru diferite grupe de mușchi, Florentina se urcă în autoturism și pleacă spre casă. 

Echipată corespunzător, cu bluză de trening, colanți și încălțăminte sport, Florentina Opriș a dovedit că silueta subțire cu efort se ține și că sfaturile pe care le oferă la televizor, de atâția ani, nu sunt doar vorbe goale, ci și fapte. 

Secretele Florentinei Opriș legate de alimentație

Pe lângă sport, Florentina Opriș are și câteva trucuri care țin de alimentație. În plus, miercuri și vineri ține post. „Fac asta de când eram copil, e un mod de a-mi schilibra organismul. Spre exemplu, dacă azi mănânc mai mult, a doua zi țin post sau o las mai moale cu mâncarea. Astfel, nu se acumulează kilograme. Am aceeași greutate dintotdeauna (60 kg), fluctuez cu unul, maximum două kg”, ne povestea prezentatoarea tv.

"Am provizii de mere, nu-mi lipsesc din casă"

Un aliment pe care Florentina se bazează atunci când are chef de ronțăieli este mărul verde. Mănâncă trei pe zi, câte unul înainte de fiecare masă. „Am provizii de mere, nu-mi lipsesc din casă. Erau momente când aveam mere peste tot, în mașină, în poșetă... E singurul fruct pe care îl pot combina cu orice alt aliment, că nu fermentează. Mai port la mine o punguță cu alune și migdale, din care ronțăi în momentele când mi-e foame, ca să nu fiu tentată să-mi cumpăr prostii”.

De dulciuri, din fericire, nu simte nevoia. Dacă e neapărat curioasă să guste ceva, ia doar o bucățică, nu mai mult. „Dulcele provine dintr-o frustrare de-a noastră. Însă eu n-am asemenea lipsuri”.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net