Florentina Opriș, spectaculoasă la 52 de ani: «Așa țin tinerețea lângă mine»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Florentina Opriș, realizatoarea emisiunii ‘’Sport, dietă și o vedetă’’, difuzată pe Kanal D, arată demențial. Prezentatoarea tv pare că a descoperit secretul unui trup perfect, iar dacă nu-i vezi buletinul, cu siguranță nu-i dai cei 53 de ani pe care-i are. Click! vine cu detalii despre „elixirul tinereții”.

Florentina Opriș are un trup de excepție
Florentina Opriș are un trup de excepție

Reporterii Click! au dorit să afle cum se își menține Florentina Opriș un trup de invidiat, dar și cum își păstrează energia și pozitivismul la cote înalte.

Pe vedeta TV am zărit-o la un eveniment monden, așadar, Click! a profitat de ocazie și a discutat cu frumoasa prezentatoare tot felul de subiecte, de la diete, până la secrete de frumusețe. Iată interviul!

Citește și: Cum se face corect detoxifierea de primăvară. Sfaturile Florentinei Opriș 

  • În primul rând, am întrebat-o pe Floretina cum se simte că poate participa iarăși la tot felul de evenimente, dar mai ales că poate fi, din nou, activă...

Eu sunt o persoană socială și îmi pare bine că mă pot întâlni cu oameni să socializăm și de ce nu, chiar să facem sport împreună.

  • Face lumea sport în România?

Din ce în ce mai multă lume face sport în România și asta e în regulă, pentru că acum ceva ani când am început să promovez un stil sănătos, sunt 20 de ani e atunci, lumea se uita ciudat la mine. Acum este un trend, iar lumea a înțeles ce înseamnă să faci mișcare. Este vorba de respectul pe care îl ai față de tine.

Citește și: Anunțul Florentinei Opriș: „Voi fi soacră!”. Ce spune despre viitoarea noră 

  • Ai un ritual de frumusețe pe care îl respecți și de la care nu te abați?

Am de când eram copil. Eu făcând sport de la 9 ani, clar încep cu mișcare de dimineață și așa fac și acum. Apoi iau micul-dejun peste care nu sar și mai am un ritual pe care îl respect, îmi fac timp să dorm, să meditez, lucruri benefice pentru corpul meu. Așa țin tinerețea lângă mine.

Interesant de urmărit: Florentina Opriș, despre trauma suferită după moartea soțului: „Timp de 4 ani nu mi-a crescut deloc părul”

  • Unele doamne declară că nu au timp să se îngrijească sau să facă sport. Ce le sfătuiești?

Știi cum este asta cu timpul? Ca atunci când ai spune că nu ai timp să te speli pe dinți. Îți faci timp pentru că așa știi că dinții vor fi curați. Așa este și cu mișcarea, pentru că până la urmă este un respect față de trup. Eu nu sunt adepta mișcării duse la extrem. Mai bine fac în fiecare zi 2 de minute, decât de trei ori pe săptămână foarte dur, care să mă obosească.

Iar despre alimentație, pot să spun că și mie îmi place să mănânc unele lucruri, să mă răsfăț, dar nu fac din asta un obicei zilnic.

Mai vezi și: Sucul de urzici crude, extrem de sănătos. Rețeta simplă și gustoasă a Florentinei Opriș

  • Ai anumite produse pe care le folosești pentru corp? Ți le prepari și acasă?

M-am obișnuit de la mama, care are acum 80 de ani. Este o femeie care arată bine și de la care eu am învățat foarte multe, dincolo de studiile din nutriție și sport. Eu știu că mama obișunuia să-și facă un gomaj din făină de porumb în care obișnuia să pună ulei de floarea sorealui și se freca foarte bine pe pielea ei. Așa fac acum, pentru că pielea este cel mai mare organ, iar cel mai important este să ai o piele curată, nu să te dai cu tot felul de creme.

  • Ai încredere în produsele făcute în casă sau în cele de brand?

Să știi că au început si cele de brand să fie preocupate ca produsele să fie de origine naturală. Ceea ce pui piele trebuie să fie de bună calitate. Avem și produse românești bune pe care le folosesc.

Delicios: 4 reţete de post de la vedete. Andreea Raicu şi Laura Cosoi îţi dau idei delicioase, la care nu te-ai fi gândit

  • Ai alimente pe care nu le consumi sau nu le recomanzi?

Nu am alimente de acest gen, cred că fiecare aliment poate fi consumat cu măsură. De exemplu, îmi place slănina și consum câte puțin. Sunt persoane care au renunțat la dulciuri. Eu nu pot să spun că mănânc zahăr, dar îmi plac dulciurile, dar nu exagerez cu ele. Nu am alimente pe care să nu le consum, cu toate că au fost perioade în care am fost vegană, vegetariană, dar acum consum din toate câte puțin.

  • Sunt anumite alimente recomandate pentru slăbit?

Sunt diverse persoane care nu ar trebui să consume lactate, pentru că acestea au grăsimile ascunse și ai tendința să consumi mai mult, iar unii nu le digeră. Mai sunt persoane care preferă pastele făinoase sau produse de patiserie pe care nu le recomand.

O dietă sănătoasă este aceea în care să-ți asculți corpul și să nu te lași purtată de poftele acestuia. Dacă simți nevoia de dulce, nu te repezi în ciocolată, dacă simți nevoia de pâine, nu te repezi în covrigi sau în pâine cu unt.

Wow: Florentina Opriș, sexy pe plajă! Secretele siluetei la 52 de ani

  • Ești adepta curelor de slăbire drastice?

Nu sunt adepta curelor de slăbire doar proteine, doar carbohidrați. Consider că este nevoie și de proteine și de carohidrați, dar trebuie să știm sursa din care provin.

Adoră sportul, dar și scrisul

Florentina Opriș este o împătimită a sportului, a făcut atletism de performanță de la 9 ani, ca mai apoi să facă o carieră în televiziune pe același domeniu.

Realizatoarea tv a colaborat cu mai multe posturi de televiziune în care a promovat un stil de viață sănătos și, de asemenea, a lansat câteva volume în care şi-a invitat cititorii să regăsească bucuria de a trăi învăţând din experienţele anumitor iniţiaţi pe care i-a întâlnit în Himalaya, dar şi din poveştile de viaţă ale unor vedete Livia Taloi, Valentina Pelinel şi Catinca Roman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net