Florentina Opriș, surpriză inedită pentru prieteni, de ziua ei

Ultima actualizare:

    Au ciocnit un pahar de șampanie în Bulgaria
Au ciocnit un pahar de șampanie în Bulgaria

S-a întors roata! De ziua ei, prezentatoarea tv Florentina Opriș nu a primit, ci a făcut o surpriză prietenilor. Mai exact, i-a chemat într-o vacanță în Bulgaria, pe socoteala ei. Au stat 4 nopți la 4 stele.

Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” de la Kanal D a împlinit, pe 24 iunie, 53 de ani. În acest an, a ales să-și petreacă ziua de naștere într-un mod inedit: nu s-a mai mulțumit să-și invite prietenii doar pentru câteva ore, la terasă, ci i-a luat cu ea în vacanță. „Am fost la un hotel deschis recent la Nisipurile de Aur. M-am bucurat că toți cei 13 prieteni și-au făcut timp să vină, cu toate că a fost în timpul săptămânii. Am plecat miercuri și ne-am întors duminică. Ziua mea a coincis cu Sânziene, astfel că am organizat o petrecere simpatică: ne-am îmbrăcat toți în alb, cu coronițe de flori pe cap, și am mers pe plajă”, povestește Florentina Opriș.


    Cu toții au purtat ceva alb, de Sânziene
Cu toții au purtat ceva alb, de Sânziene

Petrecerea de ziua ei au început-o din seara zilei de 23 iunie și au stat pe plajă până la ora două noaptea. După doar trei ore de somn, s-au întors să vadă răsăritul și să facă baie în mare. Se spune că aduce noroc, de Sânziene. Cei 13 prieteni i-au întors surpriza și i-au făcut daruri pe sufletul ei. „Am primit o ie, o rochiță de in, cosmetice, un parfum, cercei cu diamante... fiecare și-a personalizat cadoul. Și cei de la hotel mi-au oferit un buchet imens de flori, șampanie și tort. Managerul Maria Yotova a avut grijă ca totul să fie la superlativ”. A evitat să spună câți bani a scos din buzunar, însă pe site-ul hotelului, o noapte de cazare cu all inclusive pentru două persoane variază între 110 și 150 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net