Imagini de colecție! Bella Santiago și-a revăzut mama din Filipine, după 6 ani de despărțire

#Exclusiv Click!

Sângele apă nu se face! Este o vorbă din popor care i se potrivește perfect și Bellei Santiago (33 de ani)! Artista cu vocea de aur este zilele acestea împreună cu soțul său, Nicolae Ionuț Grigore, în Filipine, pentru a petrece câteva zile alături de rudele ei, dar mai ales alături de mama sa.

Bella Santiago are acum o viață liniștită alături de soțul său cu care s-a și căsătorit anul acesta și cu care trăiește o frumoasă relație de iubire din 2018. Dar ea are o poveste de viață demnă de un scenariu de film. A fost crescută de bunica sa de la vârsta de cinci ani, din cauză că tatăl său a decedat când ea avea doar un an, iar mama a fost nevoită să meargă în alt oraș pentru a câștiga un bănuț cinstit.

Acum soarele strălucește și pe strada Bellei Santiago, deoarece are un soț care o iubește și o fetiță de unsprezece ani dintr-o relație anterioară.

Pentru că are o relație foarte apropiată cu fanii săi, vedeta a postat pe conturile de socializare, în urmă cu puțin timp, mai multe imagini emoționante alături de familia sa din Filipine. În fotografii o putem vedea pe mama artistei, într-un scaun cu rotile, extrem de slăbită, însă foarte bucuroasă că și-a văzut fiica, ginerele și nepoata.

Inter: „Mama voia foarte mult să o vadă pe Kesi, nepoțica ei”

„În sfârșit dupa șase ani departe de ea”, a scris Bella Santiago în dreptul mai multor imagini publicate de ea pe conturile personale.

Simpatica solistă care a devenit cunoscută în România, în anul 2018, atunci când a câștigat show-ul de talente „X Factor”, de la Antena 1, ne-a acordat și un interviu exclusiv!

Bella, cum a fost vara ta după nunta superbă de la sfârșitul lunii mai? Ați fost în luna de miere?

Vara asta a fost superbă, de aceea mi s-a părut că a trecut foarte repede. A fost ca o lună de miere prelungită. După nuntă imediat am plecat într-o vacanță în Belek, în Turcia, unde am stat câteva zile că a trebuit să mă-ntorc pentru concerte. Și din cauza concertelor am decis să punem o piscină mare la curte ca să ne bălăcim toată vara în timpul liber și să ne simțim ca-n vacanță în continuare. Apoi, la începutul lui septembrie am fost iar în Antalya tot așa câteva zile. Și acum sunt în Filipine. Am venit cu toții la mama mea. Ea voia foarte mult să o vadă pe Kesi, nepoțica ei. Îi era foarte dor de ea!

Știu că tu ai o fetiță pe care ai născut-o în Filipine, dar acum locuiește în România. Cum s-a adaptat la viața de aici și cum se înțelege cu Nicholas, soțul tău?

Kesi s-a adaptat atât de repede și cu limba, cu mâncare și cu oamenii. Îi plac sarmalele și s-a obișnuit să mănânce ciorbă cu pâine, ca românii adevărați. Se înțelege foarte bine cu Nicolas, de fapt pe ea a învățat-o prima dată limba română, apoi pe mine.

Apropo de mâncare și tradiții românești, tu cum te împaci cu sărmăluțele noastre, cu micii? Mănânci orice? Ții vreo dietă?

La toate nunțile unde am cântat, nu au lipsit sărmăluțele și vara asta, când făceam grătar, soțul punea și mici și am gustat și eu, dar nu pot să mănânc unul întreg. De mâncat, îmi place să mănânc și sunt pofticioasă, doar că înaintez în vârstă și încerc să nu mai mănânc pe săturate, eu nu mănânc ciocolată, doar când am poftă gust și aia e! Cola și sucuri cu acid nu îmi plac deci nu beau decât  suc natural și apă plată.

Inter: „Mereu mi-am dorit un bust mai mare”

Întotdeauna te-am admirat pentru cât de naturală ești, într-un showbiz în care multe dintre colegele tale apelează constant la operații estetice. Ce părere ai? Ți-ai dori să faci vreo operație?

Momentan sunt la vârsta la care nu apelez la operații estetice, îmi place mai mult să fiu așa naturală. Ador fetele frumoase pline de naturalețe, dar eu cred că fiecare cu dorința lui! Eu, de exemplu, întotdeauna am vrut să am un bust un pic mai mare. Poate într-o zi fac pasul ăsta, poate nu, dar momentan sunt fericită cu ce am și cum sunt.

Inter: „Lucrează” intens la un copil

Dar intervenții estetice non-invazive faci?

Ultima dată când am fost în Turcia am beneficiat de proceduri de la clinica Medworld Cosmo și am încercat detox cu cel mai modern aparat, curățare de colon și fizioterapie. Mai mult pentru sănătatea mea!

După ce vii din Filipine, ce proiecte ai pentru toamnă?

Am mai multe proiecte să lansez piese internaționale, dar cea mai dragă e o piesă frumoasă pe care o voi lansa cu doamna Monica Anghel, după ce mă-ntorc din Filipine.

Și mai ai un proiect. Știu că ai declarat după nuntă că tu și Nicholas vă doriți copii. Ne dai vreo veste?

Ne dorim copii da, dar momentan încă nu sunt gravidă. Îmi doresc foarte mult. Vedem după luna asta!

Click! spune

Bella Santiago a  devenit cunoscută în România, în anul 2018, atunci când a câștigat show-ul de talente „X Factor”, de la Antena 1. Ulterior, artista a participat la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, de pe Kanal D, dar a ajuns și în selecția pentru „Eurovision” de două ori până acum. Vedeta este mama unei fetițe de 11 ani, Kescielle (Kesi), dintr-o căsătorie anterioară, pe care o crește, însă, alături de actualul ei soț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net