Bella Santiago așteaptă bebelușul, după luna de miere: „Vrem să fie gemeni!”

#Exclusiv Click!

Bella Santiago s-a întors din luna de miere petrecută în Turcia, cu câteva kilograme în plus. Cântăreața și soțul ei, Ionuț Nicolae Grigore, își doresc foarte tare un bebeluș, ba chiar visează să devină părinți de gemeni.

Bella Santiago (33 de ani) a avut parte de-o nuntă ca-n povești, dar și de o lună de miere pe măsură. Cântăreața originară din Filipine, care a cucerit România după ce a participat la competiția „Românii au talent” de la PRO TV, în 2016, și a câștigat, doi ani mai târziu, concursul de talente muzicale „X-Factor” de la Antena 1, s-a cununat religios, după 6 ani de mariaj civil, cu Ionuț Nicolae Grigore.

Nunta lor a fost, însă, umbrită de cea dintre Smiley și Gina Pistol, care s-a desfășurat la concurență, în același weekend. Imediat după nuntă, Bella și soțul ei au plecat într-o lună de miere în Turcia, la un resort de lux all-inclusive. Solista s-a întors de acolo foarte bronzată, dar și cu câteva kilograme în plus, iar prietenii au crezut că a rămas însărcinată.

Bella Santiago: „Am ieșit pe zero la nuntă! Am avut sushi în loc de sarmale”

Am avut o nuntă foarte frumoasă, așa cum ne-am dorit, toată lumea a fost mulțumită. Nu am avut nici sărmăluțe, nu a fost o nuntă tradițională românească, a fost mai modernă. Am înlocuit sarmalele cu sushi, nu s-a furat nici mireasa, pentru că nu am vrut să stricăm nunta.

Am terminat pe la 7 dimineața. Am avut două rochii și am folosit adidașii, ca să pot să dansez până dimineața. Important este că am ieșit pe zero, nici pe plus, nici pe minus.

Au venit mătușa mea din Spania și verișorul meu din Italia și s-au simțit foarte bine. Pentru ei a fost nunta foarte lungă. La noi nu e așa, la noi e totul scurt. E biserica, mâncarea, după care mai stai un pic și pleci acasă!”, ne-a povestit Bella Santiago.

Cântăreața mai are o fetiță dintr-o relație anterioară, însă își dorește foarte tare copii și din actualul mariaj.

La biserică, mai ales, am avut foarte multe emoții, pentru că am cântat piesa pe care am compus-o pentru soțul meu. Nu te schimbă un act, doar ce te vede Domnul cu alți ochi. Acum ne dorim foarte tare să avem bebeluș, și dacă se poate gemeni!”, ne-a mai dezvăluit Bella Santiago.

Bella Santiago a devenit cunoscută, în România, în anul 2018, atunci când a câștigat show-ul de talente „X Factor”, de la Antena 1. Ulterior, artista a participat la show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, de pe Kanal D, dar a ajuns și în selecția pentru „Eurovision” de două ori până acum.

Vedeta este mama unei fetițe de 11 ani, dintr-o căsătorie anterioară, pe care o crește, însă, alături de actualul ei soț.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
image
actualitate.net
image
actualitate.net