Paula Seling, adevărul despre relația cu fiica adoptată! Cum se descurcă ca mamă singură după divorț? „De ceva timp, nu îmi mai fac planuri”

#Exclusiv Click!

Paula Seling (45 de ani) este o mamă model pentru fiica ei, Elena, care s-a transformat într-o frumoasă domnișoară la vârsta de 10 ani. Artista, care a rămas în relații bune cu fostul soț, Radu Bucura , după divorț, de dragul fetiței, a vorbit deschis, într-un interviu acordat pentru Click!, despre relația pe care o are în prezent cu fiica ei, pe care a adoptat-o în urmă cu 7 ani. 

Paula Seling și Radu Bucura (43 de ani) au divorțat în 2022, după 17 ani de relație. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care au adoptat-o acum mai mulți ani în secret, pe nume Elena.

Paula Seling este o mămică extrem de iubitoare și nu-i refuză nimic fiicei ei, Elena. Artista a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Click!, în care a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fiica adoptată, după divorț. 

Solista a lansat, de curând, o nouă piesă  „Dor, dor, dorule", o colaborare cu Guz, care i-a schimbat puțin registrul muzical. Piesa este dedicată copilului din noi, dar și adultului în căutare de drum și rost prin lume. 

Click!: Paula, o nouă piesă, o nouă colaborare și un nou registru muzical abordat. Cum a decurs întâlnirea ta muzicală cu Guz? Ce speranțe ai de la piesa asta?

Paula Seling: Întâlnirea muzicală cu Guz a fost foarte plăcută. Am făcut „click” de la prima ascultare. Chiar dacă noi nu ne-am văzut personal încă, am funcționat foarte bine în timpul lucrului la piesa „Dor dor dorule" , am avut bucuria să creăm împreună o piesă în care ne regăsim cu toții. 

Click!: O piesă dedicată copilului din noi. Tu, personal, ai renunțat de tot la  „copilărie”, sau mai ai momente când încă te consideri copil?

Paula Seling: Oooo, cum să renunț la copilul din mine? Îmi place să fiu copil, îmi place inocența și avântul care face lucruri, uimirea cu care privește în jur. Sper să rămână, pentru totdeauna, măcar o parte din mine, copil. 

Mămica Paula Seling:  „Câteodată sunt mai permisivă decât aș dori”

Click!: Bănuiesc că fiica ta te face încă să te mai simți copil, câteodată. Cum este mămica Paula, permisivă sau mai autoritară?

Paula Seling: Câteodată sunt mai permisivă decât aș dori. Știu că e nevoie de disciplină și de reguli, mă țin tare de cele mai multe ori. Dar, Elena este extrem de abilă în a obține tot ce dorește. Și, de multe ori, mă bucur că e așa, e o luptătoare. 

Click!: Ce fel de copil este Elena? Are și ea înclinații artistice, ar vrea să te urmeze în carieră? 

Paula Seling: Elena este un copil cu multe talente. Desenează, face volei, dansează, însă deocamdată nu este pasionată de arta cântului.

 „Ne place la munte, dar iubim și marea”

Click!: Ce colaborări muzicale mai ai în plan? Există vreun artist internațional cu care ți-ai dori sa împarți aceeași scenă sau să faci un featuring la acest moment?

Paula Seling: Lucrez la un nou videoclip cu Ansamblul Național Transilvania, cu Orchestra  Lăutarii și cu maestrul Nicolae Botgros. Totodată, plănuim o colaborare cu Mioara Velicu. 

În iarnă, va avea loc primul meu spectacol la Sala Palatului unde voi prezenta un proiect extrem de lucrat si de amplu.  

 „Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre planurile tale”

Click!: Veți merge în vacanță vara asta? Ai o destinație preferată?

Paula Seling: Sigur că vom merge. Nu știm încă unde, însă ne vom decide repede. Ne place la munte, dar iubim și marea. 

Click!: Cum te vezi peste 5 ani? Profesional și personal…

Paula Seling: De ceva timp, nu îmi mai fac planuri, ci las lucurile să se întâmple de la sine. Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre planurile tale.  

General vorbind, însă, profesional mă văd cântând în cât mai multe spectacole mari, în care să prezint proiecte unitare, cu emoție și forță, totodată.  În plan personal, îmi doresc să fiu sănătoasă, atât eu, cât și familia și cei dragi mie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emmanuel Macron voteaza la alegerile legislative din Franta FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Deak Szilard
image
actualitate.net
image
actualitate.net