Cum își împart Paula Seling și Radu Bucura sarcinile privind creșterea fiicei lor: „Bineînțeles, noi suntem conștienți că un copil are nevoie și de...”

Ultima actualizare:

În urmă cu ceva timp, Paula Seling și fostul ei soț, Radu Bucura, au decis să adopte, în secret, o fetiță, pe nume Elena. Ulterior, cei doi au luat decizia de a divorța. Cum se înțelege artista cu fostul soț în privința micuței.

Cum se înțelege Paula Seling cu fostul soț, Radu Bucura, în privința fiicei lor / foto: arhiva Click
Cum se înțelege Paula Seling cu fostul soț, Radu Bucura, în privința fiicei lor / foto: arhiva Click

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat în 2022, după 17 ani de relație. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri separe, cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei pe care au adoptat-o acum mai mulți ani în secret, pe nume Elena. Artista a dezvăluit, într-un interviu recent, că nu este nevoie să ajungă la anumite înțelegeri, ambii suntem conștienți că micuța are nevoie și de mamă, și de tată.

Paula Seling: „Suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată”

„Bineînțeles, noi suntem conștienți că un copil are nevoie și de mamă, și de tată, și împărțim timpul în așa fel încât Elena să petreacă timp la fel de mult atât cu mine, cât și cu tatăl ei. Nu e nevoie să facem astfel de înțelegeri, ne adaptăm programului nostru și al Elenei. (...) Regulile destul de clare și le respectăm. În ambele case, sunt relativ aceleași cu care am crescut fiecare dintre noi și care ne-au făcut oameni”, a declarat Paula Seling, pentru viva.ro.

În ceea ce privește viața ei personală, artista a mărturisit că muncește foarte mult, dar iubește să se încarce cu energia oamenilor, la cântări: „Sunt în regulă, mă adaptez vieții și neprevăzutelor sale. Muncesc mult pentru că asta îmi dă putere și mă face să mă respect pe mine însămi. Știți că ador să mă încarc cu energia oamenilor, la cântări, iar turneul recent, în Europa, a fost unul minunat, cu săli arhipline și public care cânta la unison piesele mele.

Comunitatea de români de peste hotare este mereu dornică de a-și vedea artiștii preferați la doar câțiva metri distanță. Țin să menționez că, în jurul meu, am adunat o echipă de profesio niști, de la producție muzicală, video, până la booking, PR, oameni cu care, în ziua de azi, duc proiectul Paula Seling la un alt nivel, de care sunt foarte mândră”, a mai spus Paula Seling.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net