Ingredientul secret din rețeta Paulei Seling pentru șnițelele de post. Cum le prepară artista în doar câteva minute

Ultima actualizare:

În urmă cu 14 ani, Paula Seling a decis să devină vegană. Așadar, ușor, ușor, artista a renunțat tot ceea ce înseamnă mâncare cu carne sau produse pe bază animală, găsind un înlocuitor la orice produs. Iată cum prepară aceasta șnițelele de post și ce le face atât de speciale. Rețeta Paulei Seling pe care merită să o încerci.

Cele mai delicioase șnițele de post făcute de Paula Seling / foto: colaj Facebook/Pixabay
Cele mai delicioase șnițele de post făcute de Paula Seling / foto: colaj Facebook/Pixabay

Paula Seling nu este doar o cântăreață extrem de talentată, ci și o bucătăreasă desăvârșită. Artista le-a dezvăluit urmăritorilor ei cum prepară șnițele de post în doar câteva minute, de ce ingrediente ai nevoie și ce le face, de fapt, atât de speciale. De asemenea, a arătat fiecare pas, pentru toate gospodinele să se bucure de un rezultat deosebit.

Usturoiul, ingredietul secret din rețeta Paulei Seling

„Este un preparat de post foarte gustos, iar eu vi-l recomand. Începem prin a asezona ciupercile, după care le lăsăm puțin marinat. Le dăm cu sare, piper, boia cât să prindă culoare și gust, puneți cu încredere și usturoiul, pentru că este foarte sănătos. După ce le-am pus aceste ingrediente, le aranjăm și le lăsăm la marinat în frigider câteva ore.

Până se odihnesc ciupercile, pregătim învelișul lor, care se face din lapte de migdale cu făină și batem bine până se omogenizează. Batem până când compoziția devine mai groasă, de consistența smântânii de băut, iaurtului. Punem condimente, boia, piper, usturoiu, pătrunjel proaspăt”, le-a explicat artista internauților, pe canalul său de YouTube.

După ce ciupercile s-au marinat, acestea se trec prin făină, lapte și din nou făină, același procedeu ca și la șnițelele din carne. Se pun în tigaie și se rumenesc pe ambele părți. La final se așează pe un șervețel pentru a scăpa de excesul de ulei.

E gata în câteva minute

„Am scos ciupercile de la marinat, nu punem prea mult ulei în tigaie. Ciupercile le luăm de cotor, le plimbăm prin făină, după care le dăm prin compoziția cu lapte și le punem frumos în tigaie. Le întoarcem când vedem că s-au rumenit ca orice șnițele și așteptăm să se coacă. O să le pun pe un șervețel, unde să se absoarbă tot uleiul”, a mai adăugat ea.

Rețeta inedită a Paulei Seling pentru șnițelele de post e gata foarte repede și merită încercată măcar o dată. E o alternativă mai sănătoasă, iar gustul preparatului final e unul deosebit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net