3 metode ca să îți detoxifiezi organismul

detox advertorial png

Este recomandat să ții o cură de detoxifiere odată la 6 luni

Oboseala cronică, durerile de cap sau problemele cutanate pot semnala niveluri excesive de toxine în organism. Cel mai bun mod de a le elimina este cu ajutorul unei cure de detoxifiere.

Când să îți detoxifici organismul și cum să începi? În primul rând este necesar să cunoști principalele semne ale excesului de toxine în organism. Acestea sunt:

●      balonare și constipație

●      obezitate

●      unghii și păr fragile 

●      probleme ale pielii

●      stare depresivă

●      senzație prelungită de oboseală și lipsă de energie.

Descoperă în continuare cele mai bune modalități de a curăța organismul de toxine și de a te bucura de numeroase beneficii.

  1. Stilul de viață

Există multe moduri de a scăpa de toxinele din organism, dar cele mai multe au la bază un stil de viață sănătos. La început, merită să renunți la consumul de alcool, cafea și ceai negru, precum și la consumul de dulciuri, alimente foarte procesate sau la fumat. Adaugă exerciții fizice și 7-8 ore de somn. Mișcarea în aer proaspăt va îmbunătăți arderea caloriilor și va sprijini metabolismul, iar somnul sănătos va avea un efect pozitiv asupra proceselor de regenerare a organismului.

  1. Spirulina
detox1 advertorial png

Consumul de spirulină este indicat în curele de detox întrucât are capacitatea de a elimina toxinele din organism

Toxinele sunt substanțe chimice care nu se găsesc în mod normal în organism și pot fi dăunătoare celulelor, organelor și sănătății generale atunci când sunt prezente în cantități excesive. O altă soluție care te va ajuta în cazul detoxifierii, dar va aduce și alte numeroase beneficii organismului este spirulina. Aceasta oferă peste 100 de nutrienți, precum aminoacizi, minerale, vitamine și multe alte oligoelemente, care vor ajuta în cazul oboselii și epuizării cronice, în depresie sau la combaterea îmbătrânirii premature. În ceea ce privește modul de administrare, aici găsești toate informațiile.

  1. Sauna

Potrivit Mamanatural, sauna nu este doar o modalitate excelentă de relaxare, ci și de detoxifiere a organismului. Alături de transpirație, se elimină substanțele nedorite și, în același timp, se poate scăpa de kilogramele nedorite. Temperatura ridicată îmbunătățește și aspectul pielii. De asemenea, este important să hidratezi corect corpul înainte și după folosirea saunei.

Atenție – persoanele cu boli cardiovasculare, epilepsie, cancer și femeile însărcinate nu ar trebui să meargă la saună. În plus, înainte de a începe detoxifierea, persoanele cu probleme de sănătate, precum afecțiuni ale aparatului digestiv sau urinar ori bolnavii cronic trebuie să consulte medicul. Același lucru este valabil și pentru copii, adolescenți, bătrâni și femei însărcinate.

La finalul perioadei de detoxifiere vei observa o reducere a țesutului adipos în zona abdominală. De asemenea, te vei bucura de o stare de bine, de creșterea energiei și îmbunătățirea metabolismului. Nu uita de primul sfat, și anume stilul de viață. Acesta te va ajuta să menții rezultatele pentru mai mult timp.

Sursa foto: Shutterstock

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net