Apartamente mici, soluții mărețe – Iată cele mai bune soluții de redare a confortului într-un apartament de dimensiuni reduse!

Apartamentele de dimensiuni reduse sunt din ce în ce mai vizibile pe piața imobiliarelor. Un apartament poate fi considerat mic dacă are dimensiuni de cel mult 30-40m². Desigur, există și apartamente mult mai reduse ca dimensiuni care îți pot satisface nevoile de locuire fără mari probleme. Singura dificultate ar fi organizarea obiectelor în așa fel încât să îți rămână și spațiu de mișcare. 

Sursa foto: unsplash.com
Sursa foto: unsplash.com

        Fie că ai decis să cumperi un astfel de apartament sau ți-ai găsit o chirie pe termen lung, este important să faci din acest apartament un spațiu cât mai primitor și confortabil. Nu este deloc dificil să realizezi acest lucru dacă ții dacă ții cont de tipul de mobilier pe care îl alegi, de tipul electrocasnicelor pe care le incluzi, dar și de felul în care vei decora spațiul. Toate acestea trebuie să favorizeze senzația de spațiu deschis. 

Iată cele mai bune soluții de redare a confortului într-un apartament de dimensiuni reduse: 

Electrocasnice utile 

        Când vine vorba de electrocasnice, trebuie să te asiguri că optezi pentru acele produse care îți salvează spațiul. Spre exemplu, o mașină de spălat rufe verticală îți va fi utilă în acest sens. La fel va fi și o un uscător de rufe de pe altex.ro sau un aspirator vertical. Mașina de spălat vase poate intra, de asemenea, în discuție, având în vedere faptul că vei fi scutit de mormanul de vase spălate de lângă chiuvetă. Toate aceste electrocasnice îți asigură un confort sporit, atât prin utilitatea lor, cât și prin faptul că te vor ajuta să faci economie de spațiu. 

Mobilier multifuncțional 

        Apartamentele mici cer soluții mărețe, precumeste mobilierul multifuncțional. Este un tip de mobilier modern ce vine cu soluții extrem de satisfăcătoare, precum acele paturi rabatabile care, odată închise, vor putea servi ca perete fals cu rafturi pe care poți depozita obiecte. La fel este și măsuță de cafea care are încorporate mai multe scaune în interior sau masa extensibilă pe care o poți fixa de perete. Acest tip de mobilier este compact și îl poți rearanja mereu după nevoile de moment. 

Decorațiuni cât mai simple 

        Deși spațiul nu este foarte generos, decorațiunile nu pot lipsi din căminul tău. Acestea au o capacitate sporită de a reda confortul locuinței tale în funcție de tipul tău de personalitate și de nevoile estetice. Orientează-te, însă, către decorațiuni cât mai simple și mai bine organizate. Cu ajutorul lor poți introduce câte o pată de culoare unde simți că este necesar. În rest, încearcă să rămâi la culori deschise sau la nuanțe de alb. Dacă lași pereții cât mai albi vei reda cu mai mare ușurință iluzia spațiului deschis. 

        Așadar, apartamentele mici cer soluții mărețe atunci când vrei să sporești confortul spațiului în care locuiești. Asta nu este o problemă din moment ce ai atât de multe soluții la îndemână. Rolurile cele mai importante în această ecuație sunt jucate atât de modul în care decizi să decorează încăperile, cât și de un mobilier cât mai compact, preferabil unul convertibil și de electrocasnice cât mai utile care să te susțină în procesul de economisire a spațiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net