Black Friday 2023 la parfumuri și cosmetice: Reducerile care te vor cuceri!

Click (1) (21) jpg

Black Friday are loc în fiecare an, în ultima zi de vineri a lunii noiembrie. Explorează în această perioadă din an oferta de Black Friday de la Notino – cel mai mare e-shop european!

Acum te poți bucura din plin de cele mai mari economii de până acum, având acces anticipat de Black Friday la ofertele la parfumuri, produse de machiaj și cosmetice de îngrijire a pielii și a părului. Acestea sunt impresionante, prețurile fiind imbatabile la acest eveniment din an.

La Notino.ro, Black Friday va fi în ziua de vineri, 24 noiembrie 2023, însă reducerile încep din data de 06 noiembrie 2023 și țin până în data de 26 noiembrie 2023.

Sporește-ți frumusețea cu selecția de produse de beauty de pe Notino.ro, ce include peste 82.000 de parfumuri și cosmetice de lux, de la 1.500 de branduri de renume din lume. Ofertele de frumusețe de Black Friday la acest magazin online se regăsesc și în Mega Mall și Promenada Mall. În plus, Notino distribuie aproape zilnic și postări cu reduceri la produse de beauty pe paginile sale de Facebook și Instagram.

Suntem siguri că ai aflat deja că Black Friday este cel mai bun moment pentru a bifa anumite mărci de parfumuri, mai ales pe acelea care pot fi trecute pe lista cadourilor de Crăciun. Din fericire pentru tine și alți clienți interesați de produse de lux de beauty, Notino.ro a pregăti încă de acum multe reduceri la parfumuri care sunt disponibile în prezent, online.

Reduceri de până la 30% la cosmetice pe Notino.ro - Black Friday 2023!

Click (2) (21) jpg

Cu Notino, poți economisi timp, bani și poți fi eficient în îngrijirea pielii. Cupoanele de reducere, ofertele și promoțiile din acest magazin vor pune în evidență și mai mult valoarea produselor de beauty, de marcă.

Magazinul Notino.ro vine în acest an cu oportunități excelente de cumpărături de Black Friday, inclusiv la produsele FOREO, care sunt soluții de înfrumusețare de TOP, neinvazive. Acestea sunt eficiente și testate clinic, au ingrediente de cea mai bună calitate, ce fac îngrijirea pielii simplă și plăcută. De Black Friday reducerile sunt mari la produsele de lifting facial de întinerire a tenului, seruri, măști, produse de curățare a pielii, bogate în antioxidanți, dar și la produsele cosmetice pentru tratamente faciale SPA.   

Dacă te abonezi la newsletter-ul acestui magazin, primești ca prin farmec cele mai noi oferte pentru Black Friday în exclusivitate, cu o zi înaintea tuturor. În plus, poți vedea din timp și cele mai avantajoase promoții la sute de parfumuri și cosmetice de lux.

La Notino.ro poți cumpăra tot ce ai nevoie pentru starea ta de bine. Prin urmare, nu rata reducerile online, care te așteaptă! În 2023, reducerile sunt mari la produse comparativ cu anul 2022, atât la parfumuri, articole de machiaj, cât și cosmetice de îngrijire a părului și de înfrumusețare de marcă. Economiile la parfumuri luxoase autentice sunt rare în magazinele de beauty, însă anul acesta ele vor fi mari, datorită reducerilor de la evenimentul Black Friday de la Notino.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
beneficii sex freepik jpg
nougat 1206707 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
mojito cu sampanie jpeg
horoscop webp
FotoJet jpg
horoscop webp
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net