Prieteni tăi sunt pasionați de grădinărit și plante exotice? Iată cum îi poți surprinde în mod plăcut!

5 mai 2022

Atunci când apare câte un motiv de sărbătorit în gașca prietenilor tăi este important să îți arăți susținerea printr-un gest frumos, cum ar fi un cadou simbolic. Este, însă, destul de dificil să vii de fiecare dată cu idei noi de cadouri pentru cei dragi.

image
Prieteni tăi sunt pasionați de grădinărit și plante exotice? Surprinde-i! (sursă foto Pexels)

Cel mai util este să te orientezi după ceva practic, pe care știi că îl vor folosi cu drag sau pur și simplu le va face plăcere. Dacă prietenii tăi sunt în categoria iubitorilor de plante și grădinărit, ești norocos. Te poți lega de acest lucru de fiecare dată și va fi mereu un avantaj.

Într-o astfel de situație, poți îmbina pragmaticul cu simbolicul când vine vorba de cadoul perfect. Iubitorii de plante adoră mereu orice mic cadou legat de pasiunea lor. Te poți orienta după ghivece sau măști inedite, după tipuri de sol mai aparte sau elemente ornamentale. La fel de bine poți opta pentru plante, dar trebuie să te asiguri că este vorba despre anumite specii pe care ei nu le dețin deja. Deși pare dificil la început, nu este deloc complicat să îți surprinzi prietenii.

Iată cu ce cadouri îți poți surprinde prietenii pasionați de grădinărit:

Un terariu de vis

Dacă vrei să oferi un cadou special, poți opta pentru un terariu cu plante suculente, spre exemplu. Este un element ornamental viu deosebit care poate da un aer modern și revigorant oricărei încăperi. Pentru a adăuga un plus de originalitate și pentru a transforma un cadou estetic în ceva simbolic, alege să îl personalizezi. În felul ăsta adaugi și un plus de autenticitate. O alternativă la plantele suculente pentru terariu poate fi alegerea plantelor aeriene, care sunt foarte ușor de întreținut, dar și foarte estetice.

Buchetul inedit

Iubitorii de grădinărit nu sunt împotriva bucetelor de flori , chiar dacă au casa plină de ghivece. Printre toate acele plante verzi, o vază plină de culoare va fi mereu binevenită. Bineînțeles, poți trimite florile în întâmpinare prin serviciile de livrare a florilor în București cu ajutorul florăriei Californiaflowers.ro. Dacă buchetul clasic de flori nu este tocmai pe gustul cadorisitului, ai si opțiunea plantelor criogenate. Contează să cunoști măcar parțial gusturile prietenilor tăi în materie de flori pentru a alege buchetul inedit.

Ghiveciul perfect

Când ai o mică grădină botanică în propria locuință, începi să te ocupi și de aspectul și estetica acesteia. Măștile pentru ghivece sunt extrem de utile. Prietenii tăi te vor adora cu siguranță dacă le oferi drept cadou cel puțin o mască pentru un ghiveci cu o plantă specială pe care o dețin. Dacă ai mai fost în locuința lor și știi cum își au aranjat micul spațiu verde, alege o mască ce poate veni în completarea aranjării sau care să se asorteze cu anumite elemente din încăpere.

Indiferent de ocazia sau evenimentul sărbătorit, atunci când dorești să faci un cadou deosebit prietenilor tăi, ține cont de pasiunile lor. Pentru prietenii tăi iubitori de plante ai deja câteva idei deosebite de cadouri care le vor ajunge cu siguranță la suflet.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
dieta claudia pavel 2 jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
zona de confort jpg
image png
woman 591576 1920 jpg
sare cartofi prajiti jpeg
yoga 2176668 1280 jpg
retete cartofi png