Care sunt caracteristicile esențiale ale unei aplicații sau platforme de dating?

Ultima actualizare:

Dacă te-ai hotărât să încerci să utilizezi o aplicație de dating online, atunci trebuie să știi că acestea pot fi foarte diverse din punct de vedere al caracteristicilor. Tocmai de aceea, înainte a-ți înregistra un cont pe prima aplicație găsită, trebuie să știi ce anume ar trebui să cauți.

image

Totodată, sunt recomandate și recenziile online. Dacă găsești recenzii cuprinzătoare la aplicații de top precum Be2, atunci este posibil ca aceasta să fie aplicație ideală pentru tine. 

Prezența caracteristicilor și a recenziilor online garantează o aplicație utilizată, în primul rând, dar și ca la carte, după cum s-ar spune.

Caracteristica 1: Modalități de a sparge gheața!

Un simplu mesaj nu este deseori de ajuns pentru a atrage atenția cuiva sau pentru a aprinde acea bine cunoscută scânteie, după cum s-ar spune. Acesta este și motivul pentru care foarte multe aplicații de dating introduc alte modalități de a sparge gheața - mesaje video, cadouri virtuale și așa mai departe.

Desigur, aplicația nu trebuie să fie încărcată de astfel de modalități - dar câteva sunt de dorit.

Caracteristica 2: Teste de personalitate

Algoritmul unei aplicații de dating ar trebui mereu bazat pe teste de personalitate și pe potrivirea acestora, după cum s-ar spune. Mai exact, la înregistrarea pe aplicație realizezi un test de personalitate și în funcție de rezultatele acestuia, îți vor fi afișate anumite profiluri din aplicație.

Un astfel de test este garanția faptului că vei comunica și interacționa cu persoane care sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine.

Caracteristica 3: Apeluri video și audio

Majoritatea utilizatorilor rămân în aplicație pentru foarte mult timp - anume înainte de a muta conversația pe rețelele de socializare sau chiar față în față. Acest lucru se întâmplă deoarece multe persoane nu vor să-și expună profilul personal de social media chiar din primele zile sau din simpla necesitate a unui apel video sau audio.

Tocmai de aceea, aplicația pe care o folosești ar trebui să dispună și de această funcție.

Caracteristica 4: Notificări Smart

Notificările de tip smart schimbă modul în care interacționezi cu absolut orice aplicație. De altfel, este mult mai confortabil să reacționezi la un mesaj prin intermediul notificării decât să fii nevoit să deschizi aplicația și să navighezi către secțiunea care te interesează.

În același timp, notificările smart pot fi folosite și ca un mod de a sparge gheața, iniția de aplicație în sine. Mai exact, aplicația îți poate recomanda o interacțiune scurtă cu un profil recomandat prin simpla apăsare a unui buton din notificarea apărută pe ecran.

Acestea ar fi caracteristicile esentiale ale unei aplicații de dating online de top. Ideal ar fi ca toate să fie prezente în aplicația aleasă de tine, pentru a avea cât mai multe beneficii și avantaje și cât mai puține dezavantaje sau chiar riscuri.

În același timp, nu uita de siguranța ta și a informațiilor tale personale - aceasta trebuie să fie asigurată în mod expres de către aplicație, lucru pe care trebuie să îl confirmi și tu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net