Cum alegi un produs de protecție termică, ideal pentru părul tău?

Click (2) (20) jpg

Problemele părului sunt ceva inevitabil, toată lumea se confruntă cu ele la un moment dat. Ele pot afecta sănătatea podoabei capilare și încrederea în sine. Prin urmare este foarte important să ai cât mai bine grijă de părul tău.

Dacă alegi o alimentație echilibrată bogată în nutrienți și urmezi câteva reguli stricte de îngrijirea părului, atunci poți avea o podoabă capilară mai puternică, mai sănătoasă și mai strălucitoare. Problemele legate de păr sunt ceva de care toată lumea are parte în viața sa, însă ele se pot trata. Acestea includ: căderea părului, uscarea lui, albirea prematură și altele. Părul poate fi deteriorat din mai multe motive, asta include și expunerea la tratamente termice sau la căldură.

Ce se întâmplă cu părul tău atunci când este expus prea mult la căldură?

Multe femei ajung să aibă părul deteriorat și uscat din cauza faptului că folosesc tratamente termice neadecvate. Temperaturile înalte slăbesc firul de păr și îi afectează textura și calitatea. Când se usucă părul sau se folosesc ondulatoare, părul trebuie protejat în timpul tratamentului termic.

Căldura degradează cuticula, elimină grăsimea din păr, face ca apa din interiorul șuvițelor să se evapore mai rapid și astfel apar spații în interiorul fibrelor, ce duc la ruperea și pierderea elasticității lor. Drept urmare, părul devine poros, aspru, uscat, plictisitor. Pentru a preveni toate aceste probleme, se aplică pe păr anumite produse cosmetice care protejează părul de temperaturile înalte. În acest mod părul nu mai este stresat la uscare, întindere cu placa și ondulare.

Protecția termică – secretul părului sănătos

Click (1) (20) jpg

Dacă te întrebi cum îți poți proteja sănătatea părului și rata de creștere, răspunsul este simplu – trebuie să folosești produse de îngrijirea părului de calitate superioară. Asta înseamnă să alegi produse de brand care tratează problemele și defectele părului.

Potrivit stiliștilor, protecția termică a părului este foarte importantă. Ea se realizează cu produse cosmetice speciale, prin care se reînnoiește umezeala din firele de păr, se protejează umiditatea internă a șuvițelor și astfel se previne deshidratarea și degradarea părului. Acestea creează o peliculă protectoare fină pe șuvițele de păr, ce împiedică degradarea lor.

Părul trebuie să fie protejat și de poluare nu doar de influențele negative ale tratamentelor termice. Asta se poate realiza cu o cremă multifuncțională pentru modelarea termică a părului, care are uleiuri naturale ce protejează părul. Ea se aplică pe păr înainte de a folosi uscătorul, ondulatorul sau placa de întins părul. Poate conține ulei de migdale cu efect regenerator, ulei de argan ce hrănește și oferă strălucire părului, în general ingrediente naturale care hidratează și protejează eficient părul de degradare. 

Pentru coafarea părului blond se poate folosi un lapte termo-protector, care întărește firele de păr, oferă protecție în timpul tratamentului termic, netezește părul, îl face mai strălucitor și mai bine hidratat. Înainte de uscarea și întinderea părului cu placa se recomandă aplicarea pe șuvițe a unui ser termo-protector care oferă părului nutriție, hidratare optimă, previne degradarea, ruperea și încurcarea părului.

Utilizarea unui produs de protecție termică păr îți poate proteja șuvițele de rupere și porozitate. În plus, un astfel de produs oferă și alte avantaje: combate degradarea și ruperea părului, netezește cuticula șuvițelor, reduce încrețirea, conferă părului strălucire și finețe.

Profesioniștii recomandă și produsele cu tehnologii FlexActive de tip spray de păr, care mențin elasticitatea părului și naturalețea acestuia, îi protejează de razele ultraviolete (UV), îi oferă mai mult volum și o susținere puternică, fără a-l face gros și lipicios. 

Magazinele online cu produse de înfrumusețare de brand au cele mai bune cosmetice pentru îngrijirea părului care te pot ajuta să-ți menții părul cât mai frumos și sănătos. Acestea sunt 100% originale, au ingrediente naturale în cea mai mare parte, cu efecte excelente asupra podoabei capilare. Prin cercetarea lor vei putea găsi cele mai eficiente produse de lux care îți vor păstra părul rezistent, bine hidratat și sănătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
cozonac jpg
horoscop jpg
pui la cuptor jpeg
image png
horoscop webp
horoscop jpg
ADV jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net