Grădină mică și griji pentru amenajarea ei? Uite câteva idei practice

Ultima actualizare:

Cu siguranță o grădină mică va pune mai multe probleme referitor la amenajarea sa. Însă nu este tocmai o misiune imposibilă.

image

Cu puțină creativitate și cu câteva trucuri inteligente pentru a lărgi vizual spațiul, poți crea o oază de relaxare destul de simpatică. Mobilierul potrivit, decorațiunile și plantele care stilizează orice loc vor complimenta micuța grădină și te vor face să o adori.

Idei geniale pentru amenajarea unui spațiu exterior limitat

Panouri de gard și plante agățătoare

Vrei să ai intimitate față de vecini și să te bucuri și de prospețimea plantelor de exterior? Instalează panouri verticale de gard și plantează flori agățătoare pentru un decor reușit. În plus, poți prinde și ghivece de răsaduri sau mirodenii de acest zid. Vei obține un decor fantastic, dar și verdețuri proaspete pentru bucătăria ta.

image

Hamac

Dacă nu te poți relaxa în propria grădină, atunci unde? Chiar dacă nu beneficiezi de prea mult spațiu, achiziționează un hamac cu suport inclus pentru momentele de odihnă sau de lectură din exterior.

Scaune de grădină în culori vibrante

Adu o pată de culoare surprinzătoare în micuța ta grădină printr-un mobilier în culori îndrăznețe care să pună în valoare spațiul. Două scaune cu spătar, din lemn, într-o nuanță fermecătoare de turcoaz sau roz împreună cu o măsuță mai joasă în aceeași nuanță vor da viață grădinii tale. Iar cafeaua de dimineață servită acolo va avea un gust și mai bun.

Set mobilier de grădină

Dacă dispui de puțin loc în afara casei, ești totuși norocos. Așadar, te poți bucura de mese în familie sau întâlniri restrânse cu prietenii trecând peste ideea de spațiu limitat. Încadrează un set mobilier grădină din aluminiu în colțul preferat sau central și începe să te bucuri mai mult de exteriorul verde.

image

Nu trebuie să fie ceva măreț și greoi. Din contra. Două scaune și o măsuță elegantă într-o culoare la alegere, dintr-un material rezistent la intemperii vor da o notă romantică micii tale grădini.

Chiar nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a te simți bine, fie și într-un spațiu exterior limitat!

Fotoliu suspendat cu cadru

O grădină oricât de mică ar fi ea nu se poate să nu conțină plante și flori de tot felul care să bucure privirea. Dar de asemenea ar trebui să dispună și de un colțișor confortabil de relaxare. În lipsa unor bănci sau a unor fotolii mari pentru stat jos, un fotoliu suspendat cu cadru inclus ar putea reprezenta exact piesa de care e nevoie.

Decorat cu pernuțe colorate și cu un pled lejer, un astfel de balansoar comod este ideal pentru stat în tihnă și savurat momente prețioase în propria grădină.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net