În culisele sezonului 10 „Drag de România mea!”

Ultima actualizare:

Luna martie vine cu surprize la TVR 2. Paul Surugiu Fuego a început filmările pentru un nou sezon al emisiunii „Drag de România mea!”, show-ul care îmbină ieri cu azi şi care aduce calitatea pe prim plan și care, de aproape cinci ani.

image

Sezonul cu numărul 10 al emisiunii „Drag de România mea!” îl găseşte pe Fuego mai relaxat, mai dinamic și mai plin de energie, într-un studio nou şi cu totul special. Aceasta e una dintre noutăți, iar cea de-a doua este revenirea la publicul spectator. Peste 100 de oameni vor fi părtași ai experienței înregistrării fiecărei gale, vibrând la unison cu invitații.

Sufrageria lui Paul Surugiu va fi de această dată mai colorată, cu multe elemente aparte și desigur, cu picturile sale speciale, cele pe care le realizează cu dăruire. De asemenea, nu va lipsi din emisiune rubrica sincerității pentru invitați și celebrele duete inedite, care fac deliciul publicului. Astfel, din luna martie, la TVR 2, veți avea parte și de multe premiere muzicale din partea moderatorului și vă vor încânta noile costume ale baletului condus de Florin Mariș, care-și va mări componența.

E păcat să pierdeți, mai ales că emisiunea de debut vine cu două mari legende ale românilor și cu o revenire spectaculoasă! Emisiunea „Drag de România mea!” este spectacolul de televiziune variat care îmbină poveștile, care te țin în priză, cu muzica exclusiv românească și cu oamenii care se mândresc cu ceea ce au realizat în cariera lor.

image

Iată-ne, după aproape 5 ani şi un drum frumos și armonios, început în 2018, la sezonul 10 aniversar al show-ului „Drag de România mea!"! Cum va fi? Va fi strălucire, avem casă noua, avem muzică uşoară, folclor, artiști iubiți, vedete din Basarabia și multe surprize. În această primăvară, am pregătit 10 gale unice, cu oameni pe care-i iubiți! Acum suntem în filmari, croim de zor la clipe faine pentru voi și de calitate, alături de echipa de profesioniști din TVR, cei împreună cu care am făcut performanța și sunt mândru de asta.

Veți vedea, pe parcursul sezonului, nume precum Marcel Pavel, Paula Seling, Matilda Pascal Cojocărița, Niculina Stoican, Prestige Orchestra, Ovidiu Komornyik, Fratii Cazanoi, Carmen Radulescu și mulți alții!Prima ediție va fi specială, alături de Mirabela Dauer, Camelia Florescu și minunata Sava Negrean Brudaşcu!„Drag de România mea!” a început ca un pariu, iar mai apoi s-a transformat într-o responsabilitate și o bucurie continuă. Trebuie să fim performanți, nu doar în raport cu ceilalți, ci măcar de dragul istoriei scrise în această instituție din care eu sunt mândru că, iată, fac parte. Emisiunea „Drag de România mea!” e un proiect care vine ca o alternativă la ceea ce se regăsește pe micul ecran la capitolul divertisment.

Sunt fericit că în sezoanele de până acum am creat diversitate, am premiat artiști, am avut exclusivități și momente de referință care vor rămâne în arhiva televiziunii.Am crescut, am evoluat și am ajuns să fim o voce care arată oamenilor calitatea. Asta spun eu că este televiziunea și asta e menirea ei, indiferent de generații sau preferințe. Și, chiar dacă nu este cel mai comercial mod de gândire, care să asigure succesul fulminant, cred că e atitudinea potrivită într-o lume în care suntem dominați de tot soiul de povești îndoielnice. Așadar, vă aștept pe TVR 2 și veți da ulterior singuri verdictul, pentru că oricât am vorbi noi, televiziunea se face pentru oameni și are nevoie de ei ca să meargă mai departe!", spune Paul Surugiu-Fuego.Multumesc mult,  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
reteta oua umplute sorin bontea jpg
copii jpg
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image
actualitate.net
image
actualitate.net