Informații utile despre oglinzile de baie: ce modele ai la dispoziție?

Pe lângă obiectele sanitare principale, de care ai nevoie în baie, așa cum sunt lavoarul, vasul de toaletă sau cada, aici mai ai nevoie și de un spațiu care să îți permită să te vezi în fiecare dimineață sau ori de câte ori pleci de acasă.

oglinda baie2 png

În acest sens, pe piață găsești o varietate de oglinzi baie interesante din care poți alege. Descoperă din rândurile de mai jos care sunt elementele pe care să le ai în vedere, înainte de a lua o decizie, pentru a-ți face căutarea cât mai simplă!

Oglinzi baie clasice sau moderne?

Un prim detaliu, de care să ții cont este acela că ai la dispoziție atât oglinzi simple, clasice, cât și modele moderne, interesante. Mai exact, oglinzile clasice sunt cele simple, fără funcții suplimentare, în care te poți vedea clar oricând, iar cele moderne sunt modelele cu leduri, care îți asigură o luminozitate excelentă, indiferent de momentul zilei în care le folosești. Gândește-te la felul în care vrei să îți amenajezi baia, pentru a-ți da seama care dintre cele 2 variante ar fi potrivită pentru tine!

Oglinzi cu funcții deosebite

Dacă vrei să mergi pe varianta unei oglinzi moderne și interesante, atunci este bine să ai în vedere faptul că aceasta poate fi prevăzută cu următoarele funcții:

  • mai multe trepte de luminiozitate – această funcție îți permite să selectezi cât de intensă să fie lumina atunci când folosești oglinda;
  • funcție de dezaburire – ori de câte ori faci duș, în baie se face foarte mult abur. Aceasta nu mai reprezintă, însă, o problemă atunci când dispui de o oglindă cu funcție de dezaburire, întrucât până termini dușul, oglinda va fi gata pentru a o utiliza;
  • meteo – cele mai noi dintre modelele de oglinzi de pe piață îți oferă inclusiv date despre temperatura de afară. Astfel, dimineața, când mergi la baie, vei descoperi și cum să te îmbraci în ziua respectivă, pentru a te simți confortabil, indiferent de anotimp.

Cu ramă sau fără?

Un alt aspect, pe care să îl iei în considerare în privința oglinzii este acela că ea poate fi prevăzută cu ramă sau poate fi simplă, fără. Despre modelele cu ramă trebuie să știi că îți aduc un plus de stil băii, mai ales dacă optezi pentru o ramă groasă, decorativă și interesantă. În schimb, oglinzile simple, fără ramă sunt excelente pentru spațiile mici, unde oglinda te ajută, practic, să obții senzația de mai mult loc. Rămâne strict la alegerea ta care este varianta potrivită pentru tine.

Dimensiunea ideală

Pentru a determinat cât de mare trebuie să fie oglinda spre care te orientezi, indicat este să măsori spațiul pe care îl ai. Folosește o ruletă simplă, pentru a măsura înălțimea și lățimea, iar astfel îți dai seama ce model ar fi potrivit pentru baia de acasă.

Formă

Gama de oglinzi de pe piață este astăzi mult mai variată decât acum câțiva ani, motiv pentru care te poți orienta către o oglindă rotundă, dreptunghiulară sau chiar ovală. Atunci când alegi un anumit model, depinde foarte mult de îndrăzneala de care dai dovadă și de cât de interesant vrei să îți amenajezi spațiul personal.  

Un magazin de profil îți propune mai multe variante deosebite de obiecte sanitare. De aici poți comanda cea mai bună cada freestanding la perete, dar și oglinzi de baie, precum și baterii de cadă rezistente și aspectuoase. Studiază cât mai multe opțiuni, înainte de a lua o decizie, pentru a fi sigur că vei mulțumit de alegerea pe care o faci!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net