Jachete de iarnă pentru femei fără glugă - cele mai bune sugestii 2022

Diminețile și serile sunt din ce în ce mai reci. V-ați verificat deja garderoba pentru a găsi haine călduroase potrivite? Acesta este cel mai bun moment pentru a completa piesele de îmbrăcăminte care lipsesc. Astăzi aruncăm o privire mai atentă la jachetele de iarnă pentru femei, în special la modelele fără glugă. Dacă un astfel de model vă interesează, nu uitați să citiți textul nostru! 

image

Jachete de iarnă pentru femei - fără glugă sau cu glugă? 

Alegerea jachetei perfecte depinde de preferințele dumneavoastră. Tu ești cel care ar trebui să se simtă cald și confortabil în el, așa că depinde de tine dacă are sau nu glugă.

Versiunile cu glugă vă permit să aveți grijă de cap și gât, dar asta nu înseamnă că gecile de iarnă pentru femei fără glugă nu vor funcționa. La urma urmei, puteți purta oricând o pălărie sau o bentiță și să vă simțiți la fel de confortabil ca într-o jachetă cu glugă. Verifică jachetele de iarnă fără glugă pentru femei pe care ți le recomandăm! 

Jachete de iarnă matlasate pentru femei fără glugă 

Tot timpul, o opțiune populară pentru zilele reci este jacheta matlasată. Multe dintre ele sunt disponibile și în varianta fără glugă. Aceasta nu este doar o soluție la modă, ci și o alegere foarte călduroasă, în care nici măcar cele mai mari înghețuri nu vă vor speria. 

În magazin veți găsi jachete de iarnă fără glugă pentru femei într-o mare varietate de culori, modele și lungimi, așa că nu va fi ușor să alegeți. Ceea ce vă putem recomanda sunt jachetele de iarnă pentru femei fără glugă, cu căptușeală contrastantă.

Acestea vă permit să vă exprimați și să ieșiți în evidență datorită combinațiilor interesante de culori. Această variantă de jachetă se caracterizează și prin faptul că se potrivește cu multe stiluri, în special cu cele cu pantaloni. Finisajul cald, nervurile de la încheieturi și buzunarele încăpătoare sunt alte avantaje pe care le veți aprecia de fiecare dată. 

Gulerul înalt este 

O jachetă călduroasă, matlasată, cu guler înalt, este, de asemenea, un pas sigur. Jachetele de iarnă pentru femei fără glugă au adesea o astfel de soluție, ceea ce într-adevăr vorbește în favoarea lor. Gulerul de coșar are grijă de gât și de decolteu, astfel încât să nu vă fie spulberat. Puteți renunța chiar și la eșarfă! 

Este o soluție la modă și atractivă, recomandată în special pentru muncă sau pentru o ieșire în oraș. Completează o astfel de jachetă cu un guler înalt, pantaloni asortați și o bentiță, iar tu te vei remarca cu siguranță prin simțul stilului. Această variantă va fi o alegere mai bună pentru muncă sau pentru o întâlnire decât o jachetă mai scurtă, care are o tentă categoric mai sportivă. Și vă recomandăm în special...jachete lungi de iarnă pentru femei fără glugă 

Da, există și această variantă! Astfel de jachete intră adesea deja în categoria paltoanelor, dar acest lucru le face să fie foarte călduroase - te poți înveli în ele practic din cap până în picioare. În varianta fără glugă, jachetele sunt adesea prevăzute cu un guler ridicat sau un guler înalt, ceea ce reduce și mai mult cantitatea de aer rece care vă poate amenința în zilele friguroase. 

Aceasta este, de departe, cea mai "formală" opțiune. Jachetele lungi de iarnă pentru femei, fără glugă, sunt potrivite pentru întâlnirile cu clienții sau pentru a ieși la cină cu partenerul tău. Puneți o pereche de cizme cu toc, pantaloni croiți sau o fustă și sunteți gata de plecare. 

Ce jachete de iarnă pentru femei fără glugă vei alege? Cele scurte, cele cu guler mai înalt sau cele destul de lungi? 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Capture PNG
alcool jpg
image
image
image
image
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
foto1 ElenaB jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Risa Hirako jpg
zodii care imprumuta bani jpg