Jachete de primăvară care atrag privirile celor din jur

Ultima actualizare:

Timpul trece repede, nu-i așa? Înainte să ne dăm seama, primăvara va pune stăpânire peste oraș și merită să ne pregătim pentru ea din timp. Fiecare fan streetwear își va scoate în curând din garderobă sneakers și tricourile preferate, dar elementul de stil fără de care este greu să întâmpini primăvara este și așa-numita jachetă de tranziție. Mai jos, îți spunem ce jachete de primăvară să porți în acest sezon pentru a te face să ieși în evidență din mulțime. Aici vei găsi o selecție de jachete în stil urban de la branduri cunoscute, pentru el și pentru ea.

image

Jachete de primăvară pentru bărbați

Ce jachete de primăvară pentru el vor domni pe străzile orașului în primăvara anului 2023? Totul indică faptul că așa-numitele jachete de tranziție tot nu vor cădea de pe piedestal, dar atenție - alături de cele clasice, cum ar fi modelul Sport DNA de la Champion, vor ieși în evidență jachetele de tranziție cu trimitere la baschet. Marca Nike oferă astfel de geaca nike pentru primăvară, cu închideri cu capse, buzunare, guler înalt și logo-uri imprimate ale echipelor de baschet - vezi modelele Los Angeles Lakers și Chicago Bulls. Acordă atenție, de asemenea, la jachetele de tranziție de inspirație sportivă - jachetele de baseball sunt din nou la modă, precum cele din oferta Vans, New Era și ellesse, în timp ce marca adidas tentează cu atemporala sa jachetă Coach Jacket. Vei atrage atenția și cu o jachetă bărbătească de primăvară, de preferință neimprimată și într-o culoare crudă - este ceea ce oferă brandul New Balance. Iar jachetele din denim din acest sezon nu te vor dezamăgi. Vrei să completezi perfect outfit-ul tău înainte de a ieși în oraș? Jachetele de la Levi's, inclusiv iconicul trucker, sunt recomandate pentru această primăvară.

image

Jachete de primăvară pentru femei

Printre hainele exterioare de primăvară pentru ea, jachetele de tranziție de la Nike sunt în top, cu accent pe cele cu un vibe de baschet. O jachetă scurtă din nailon cu guler ridicat și logo-uri ale legendarei echipe de baschet este hitul sezonului. Alegi modelul negru Brooklyn Nets Courtside sau pe cel albastru Los Angeles Lakers Courtside? Opțiuni grozave pentru ea sunt și jachetele de la Jordan pentru primăvară, cu croiala iconică de bomber în nuanțe de negru sau bej. Un hanorac poate fi, de asemenea, completarea perfectă de stil pentru primele zile călduroase - aici suntem cu siguranță în favoarea modelului adidas Windbreaker în negru cu cele trei benzi pe umeri și pe glugă, plus un logo mare Trefoil pe spate. Totul indică faptul că și jachetele din denim vor continua să fie la modă, așa că, dacă din garderoba ta încă lipsește una, este timpul să schimbi asta. Nu poate exista decât o singură alegere de producător în acest caz - Levi's! Jachetă din denim cu croială crop sau mai degrabă cu croială dreaptă, chiar puțin mai lungă? Decizia îți aparține!

image

Jachete de primăvară – unde le poți cumpăra și cu ce să le combini?   

Te întrebi de unde să cumperi o geaca primavara care să se potrivească cu look-ul tău street style și cu majoritatea ținutelor tale? Caută cele mai bune modele în magazinele de streetwear, cum ar fi Sizeer. În afară de jacheta de tranziție, vei găsi o mulțime de pantofi, haine și accesorii cu care să creezi ținute de primăvară. Echipează-ți garderoba cu pantofi noi sport, sneakers, pantaloni jogger, tricouri, colanți, rochii, șepci de baseball și pălării bucket hat, iar apoi... du-te și întâmpină primăvara în oraș! Nu uita că atunci când te decizi pentru cumpărături online convenabile la Sizeer, beneficiezi de livrare gratuită începând de la 250 RON.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net