Piese de rezistență pentru sezonul rece: ce articole vestimentare timeless nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

geci iarna barbati jpg

Vrei să investești într-o garderobă versatilă și ușor de adaptat la cele mai noi trenduri? Acest articol este pentru tine! Deși moda evoluează în fiecare an, există o varietate de articole vestimentare atemporale, care sparg barierele timpului și pot fi purtat mai multe sezoane. Dacă ne gândim strict la sezonul rece, gecile de iarnă și jachetele sunt printre cele mai costisitoare piese vestimentare. De aceea, trebuie să afli cum alegi modele versatile și de calitate, de care te poți bucura mai mulți ani.

Înainte să alegi geaca de iarnă de damă și bărbați, citește acest articol și află ce înseamnă articole vestimentare timeless și prin ce se diferențiază de restul.

Totul despre articolele vestimentare timeless

Hainele atemporale sunt acele articole vestimentare care nu urmează un tipar anume și se bazează mai mult pe culori și modele clasice, pe care le poți integra cu ușurință în orice ținută. Dacă ești o persoană care își dorește o garderobă versatilă și haine simple, ușor de adaptat în funcție de ținutele tale, așa numitele articole vestimentare timeless sunt exact ce ai nevoie. De exemplu, o geaca de dama în culori neutre, cu un design simplu, poate fi purtată cu perechea de jeans preferată sau pantaloni lejeri.

Cum alegi hainele atemporale

Cum deosebești articolele vestimentare timeless de restul? La următoarea sesiune de cumpărături îți recomandăm să fii atent la câteva detalii, precum:

●       Culoarea - optează pentru haine în culori neutre pe care să le adaptezi ușor la diverse ținute și stiluri, așa cum este o geacă de iarnă pentru bărbați în nuanțe de albastru sau negru;

●       Imprimeul - îți recomandăm să eviți imprimeurile grele și colorate și să optezi pentru haine cu imprimeuri fine, așa cum sunt dungile sau carourile;

●       Designul - verifică dacă geaca de bărbați sau femei aleasă are buzunare, glugă sau manșete elastice, pentru un plus de confort în sezonul rece;

●       Tipul de activitate - porți geaca de iarnă la munte sau doar în oraș? Stabilește tipul de activitate și optează fie pentru o geacă lungă de damă sau bărbați, fie pentru o geacă matlasată scurtă;

●       Modul de închidere - există atât geci de iarna barbati cu închidere cu fermoar, cât și geci cu închidere dublă cu fermoar și capse, pentru mai multă protecție termică la temperaturi scăzute.

Gecile pentru bărbați și femei, îmbrăcămintea versatilă de care ai nevoie în garderobă

Gecile pentru bărbați și femei se numără printre articolele vestimentare care ar trebui alese cu un design cât mai versatil. Astfel, acestea vor putea fi purtate mai multe sezoane, oferindu-ți același confort și protecție de care ai nevoie. Dacă ne uităm la prețurile unei geci de iarnă de damă și bărbați, acestea sunt mai mari comparativ cu alte articole vestimentare, un motiv în plus să investești în modele atemporale.

În general, îmbrăcămintea de exterior este recomandat să fie cât mai versatilă și cât mai ușor de adaptat la ținutele tale preferate. Fie că vorbim despre o geacă de damă pentru primăvară, fie despre gecile de bărbați pentru sezonul rece, versatilitatea este cheia unei garderobe de care te poți bucura pe termen lung.

Aceeași regulă se aplică și în cazul gecilor de iarnă pentru sporturi în aer liber. O geacă de damă sau bărbați concepută special pentru sporturi de pârtie trebuie aleasă în funcție de nevoile tale de confort și protecție termică. Iar, dacă optezi și pentru o culoare neutră care se potrivește stilului tău, vei avea o geacă de care te vei bucura mai multe sezoane la rând.

Creează-ți propria garderobă atemporală și alege geci de damă și bărbați pe care să le poți purta în fiecare an, în timp ce te bucuri de același confort.

Sursa foto: Freepik

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae Ceaușescu (©„Fototeca online a comunismului românesc”, cota: 184/1977)
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
FotoJet (10) jpg
woman 2593366 1280 jpg
FotoJet (1) jpg
zodii care se despart in 2020 jpeg
horoscop azi venus retrograd jpg
Avantajele  i dezavantajele anvelopelor all seasons jpg
2  5 lucruri de care sa  ii cont când î i iei o asigurare medicala de calatorie  Apeleaza la un broker cunoscut  i fii atent la acoperirile poli ei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net