Sunt atâtea tipuri de frigidere: pe care ar trebui să-l cumperi pentru casa ta?

Există multe tipuri de frigidere pe piață, fiecare cu caracteristici și performanțe diferite. Iar catalogul de modele Beko este perfect pentru a le cunoaște pe toate, deoarece este actualizat constant cu noi versiuni și progrese tehnologice. Hai să vedem câteva sfaturi despre cum să alegem frigiderul ideal pentru nevoile fiecăruia.

image

Frigidere cu o ușă, cu două sau mai multe uși

Există diferite criterii de clasificare a tipurilor de frigidere. Unul dintre cele mai comune și mai simple este numărul de uși. În funcție de acesta, putem găsi:

- Frigider Beko cu o singură ușă: în unele cazuri fără compartiment de congelator, iar în altele cu un mic compartiment interior destinat acestui scop.

- Frigidere cu două uși: o ușă pentru frigider și cealaltă pentru congelator. Cele tradiționale au, de obicei, congelatorul în partea superioară, iar combinele frigorifice, în partea inferioară.

- Frigidere cu mai multe uși: au un design care a devenit popular în ultimii ani și este foarte flexibil. Acest tip de frigider Beko are, de obicei, o ușă dublă în stil american, în timp ce congelatorul poate avea un sistem similar de uși sau sertare ușor detașabile.

Combina frigorifică

După cum am văzut, o combină frigorifică poate fi clasificată ca un frigider cu două uși, cu congelatorul dedesubt. Cu toate acestea, există o caracteristică fundamentală care le conferă o personalitate proprie, până la punctul de a fi considerate un tip de frigider de sine stătător: frigiderul și congelatorul folosesc motoare diferite.

Acest lucru poate face ca consumul lor de energie să fie ușor mai mare decât cel al unui frigider Beko convențional cu două uși , care folosește același motor pentru întregul ansamblu. Cu toate acestea, motorul dublu are mai multe avantaje:

- O refrigerare mai precisă, personalizată în fiecare spațiu.

- Congelatorul câștigă în dimensiune și, prin urmare, în capacitate de depozitare.

Ce știm despre legendarul frigider american?

Dintre toate tipurile, frigiderul american (side by side) este visul multor utilizatori, motiv pentru care folosim termenul "legendar". De ce? Pentru că este o soluție de vârf de gamă care este asociată și cu bucătăriile mari. Designul său este inconfundabil: are două uși mari care amintesc de un dulap tradițional. O ușă dă acces la frigider, iar cealaltă la congelator.

Deși fiecare model este diferit, avantajele pe care le oferă acest tip de frigider Beko de obicei sunt următoarele:

- O capacitate interioară mare

- Cele mai recente progrese tehnologice, atât în ceea ce privește refrigerarea, cât și iluminarea, organizarea internă și alte aspecte.

- Un design deosebit de elegant

Frigider sub blatul de bucătărie

În cele din urmă, nu am vrut să uităm un alt tip de frigider Beko existent pe piață și, bineînțeles, în catalogul Beko: frigiderul sub blat. Practic, este vorba de un frigider cu o singură ușă, cu un compartiment intern de congelare, caracterizat prin dimensiunile sale reduse, mai ales în ceea ce privește înălțimea. Prin urmare, este conceput pentru a fi plasat sub blatul de lucru, la fel ca și alte aparate care sunt, de asemenea, integrate acolo, cum ar fi o mașină de spălat rufe sau o mașină de spălat vase.

Sfaturi despre cum să cumperi frigiderul potrivit pentru nevoile tale

După ce am trecut în revistă tipurile de frigidere, este momentul să vă oferim câteva sfaturi despre cum să cumpărați un frigider, deoarece nu toate modelele sunt potrivite pentru același utilizator, ci depinde de nevoile sale specifice.

De cât spațiu dispui în bucătărie?

Aceasta este întrebarea de bază pentru alegerea modelului. În general, poți lua în considerare următoarele:

- Dacă locuiești într-o garsonieră mică, pe cont propriu sau în cuplu, un frigider sub blat sau un frigider Beko cu o singură ușă de dimensiuni medii este alegerea ideală.

- Dacă locuiești într-un apartament cu o bucătărie de dimensiuni medii, dacă familia ta nu este deosebit de numeroasă și nu ai nevoi majore de congelare, un model convențional cu două uși poate fi suficient.

- Dacă locuiești într-o casă mare sau într-un apartament cu o bucătărie mare, modelele cu mai multe uși sau cele americane pot fi perfecte, deoarece sunt mai late.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
1 dulceata de capsuni cea mai simpla reteta secretul pe care trebuie sa l stie orice gospodina png png
fericire pexels jpg
horoscop casatorie jpeg
cearcane jpg
horoscop fecioara jpg
keenan constance nfmoJh9n4PM unsplash jpg
detailing auto profesional cum sa transformi o ma ina obi nuita intr o bijuterie pe 4 ro i1 jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net