Ti-ai pregatit tinutele pentru primavara aceasta? Iata care sunt piesele vestimentare care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba!

Ultima actualizare:

Primavara este anotimpul perfect sa te reinventezi si sa alcatuiesti tinute care mai de care mai spectaculoase, armonioase si iesite din comun. Daca ai o personalitate debordanta si iti place sa fii intotdeauna la curent cu ultimele tendinte din moda, afla din acest articol care sunt cele mai importante piese vestimentare care trebuie neaparat sa se gaseasca in dressing-ul tau. Look-ul tau este important, astfel ca tinutele tale trebuie sa fie intotdeauna impecabile.

Primăvara ne îmbie să ne schimbăm garderoba. Foto: Pexels.com
Primăvara ne îmbie să ne schimbăm garderoba. Foto: Pexels.com

Top 3 articole care te ajuta sa ai primavara aceasta o tinuta de invidiat!

  1. Balerinii

Nu poti spune primavara fara sa faci referire si la balerini, acestia fiind un must-have al sezonului cald. Balerinii sunt piese delicate, usor de asortat cu diverse piese vestimentare, de la blugi sau pantaloni scurti, pana la fuste si rochii. Pe site-ul Epielenaturala.ro gasesti balerinii din piele naturala, perfecti pentru alcatuirea unei tinute armonioase si lejere.

Balerinii fac parte din categoria articolelor de nelipsit din garderoba de primavara a unei femei, deoarece acestia sunt potriviti in orice contex te-ai afla. Daca iti doresti un outfit casual, asorteaza-i cu o pereche de pantaloni scurti din denim si o camasa alba cu maneca trei sferturi. Daca in schimb, vrei o tinuta eeganta, poarta balerinii alaturi de o rochie lunga cu diverse imprimeuri, care sa iti ofere un look tineresc si fresh.

  1. Fusta plisata

Fustele au fost si vor fi intotdeauna la mare cautare, pentru feminitatea si siguranta pe care ti le ofera. In sezonul cald, cele mai utilizate fuste, sunt cele plisate, fiind extrem de comode si usor de asortat. Disponibile pe mai multe dimensiuni si cu diverse tipuri de croi, fustele plisate au devenit rapid preferatele doamnelor, deci este necesar sa iti imbogatesti si tu garderoba cu cateva astfel de piese vestimentare.

Fustele plisate midi sunt extrem de potrivite pentru tinute casual, sau smart-casual, intrucat pot fi purtate alaturi de accesorii stridente, precum palariile sau colierele de mari dimensiuni. Daca vrei un look putin mai rezervat, alege o fusta pliasata lunga, alaturi de o pereche de sandale si o camasa, iar pentru o aparitie indrazneata asorteaza o fusta plisata scurta, cu un top fara maneci si o pereche de cizme lungi.

  1. Piesele vestimentare din denim

De la blugi si pantaloni scurti, pana la veste, cizme sau geci, articolele vestimentare din denim au fost intotdeauna printre preferatele femeilor independente, carora le place sa iasa des din zona de confort. Desi blugii sunt purtati extrem de des si sunt usor de asortat, cand vine vorba despre celelalte piese vestimentare confectionate din acest material, nu se poate spune acelasi lucru.

Ai nevoie de destul de mult curaj sa porti articole precum cizmele din denim, care nu sunt atat de usor de integrat intr-o tinuta, insa alaturi de piesele potrivite, acestea vor straluci. Alege sa combini articolele din denim, insa nu purta o tinuta alcatuita doar din aceste piese, intrucat aceasta va deveni fada.

Asadar, daca iti doresti ca primavara aceasta sa ai aparitii impecabile, reinventeaza-te si opteaza pentru piese vestimentare diverse, unice si usor de asortat. Tinand cont de cateva recomandari, cu siguranta nu vei da niciodata gres, iar tinutele tale vor fi intotdeauna spectaculoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
zodii horoscop jpg
  Cea mai tare rețetă de Cotlete de miel în sos de miere cu balsamico by Chef Jakob Hausmann
vase gatit jpg
horoscop 17 martie webp
zodii pixabay jpg
click ro jpg
mancare de prune afumate cu carne jpeg
Drob de miel FOTO Cumvaplace.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net