Top 3 activităţi în grădină: cum să foloseşti eficient şi productiv spaţiile în aer liber

Există o mulţime de activităţi pe care le poţi desfăşura în grădină, de la sport şi până la organizarea de evenimente. Spaţiile în aer liber nu trebuie să rămână nefolosite, deoarece acestea pot deveni uşor o extensie a spaţiului interior de locuit. 

image

Grădina ta este şi ea acasă, de aceea trebuie să o amenajezi corespunzător, pentru a putea desfăşura cât mai multe activităţi care să te relaxeze sau să îţi aducă beneficii.  

Descoperă TOP 3 activităţi pe care le poţi face în grădină: 

  • Sport 

Sportul este necesar pentru a-ţi menţine organismul sănătos, dar şi pentru o stare psihică bună. Există o mulţime de metode prin care poţi să faci mişcare, de la sălile de fitness şi până la practicarea unui sport precum tenisul sau boxul. Totuşi, pentru a economisi timp şi a te bucura de confort, sportul acasă este cea mai bună opţiune. 

Poţi face mişcare chiar la tine în grădină şi vestea bună este că nu ai nevoie de foarte multe accesorii pentru a face asta. Începe cu o saltea din neopren, câteva greutăţi uşoare de 1 kg sau 2 kg, benzi elastice şi o rolă de masaj pentru a-ţi relaxa muşchii după antrenament.  

Dacă ai posibilitatea, nu purta încălţăminte în timp ce îţi desfăşori antrenamentul în aer liber pentru a încuraja o mişcare naturală a tălpii. 

  • Meditaţie 

Meditaţia te poate ajuta să scapi de stres, să diminuezi stările de anxietate, dar şi să îţi păstrezi productivitatea la un nivel ridicat în activităţile pe care le desfăşori. 

Nu este deloc greu să meditezi şi poţi începe cu paşi mici în cazul în care nu ai mai practicat niciodată această activitate. Mai mult, vei găsi aplicaţii special dedicate acestei activităţi, dacă îţi doreşti să ai îndrumare şi suport. 

Meditaţia în grădina este o super idee dacă vrei să te relaxezi la aer curat, într-un decor care să îţi inspire linişte şi pace. Pentru a crea o zonă ce inspiră gânduri bune, poţi planta anumiţi copaci sau pomi, precum cireşul japonez sau magnolia. Pe verdena.ro găseşti cireşi japonezi la preţuri avantajoase. 

  • Vizionari de filme 

Poţi avea propriul cinematograf în aer liber în grădina ta fără să fie nevoie să investeşti sume enorme de bani. Vei avea nevoie de un panou de pânză sau un panou special realizat pentru proiecţii, de un videoproiector şi de câteva obiecte de decor. 

Alege fotolii pufoase sau bean-bags, scaune colorate, ori mici canapele realizate din paleţi, în funcţie de stilul de amenajare al grădinii tale şi nu uita să pui câteva ghirlande luminoase pentru a crea o atmosferă senină. 

Gradina este locul în care te poţi bucura de relaxare, linişte sau clipe productive şi este o idee bună să îţi organizezi activităţi în aer liber ori de câte ori dispui de timp şi energie. Fie că alegi să faci sport, să meditezi sau să ai activităţi distractive în propria grădină, fiecare moment petrecut în aer liber este preţios. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net