Cum putem scăpa rapid de 5 kilograme. Regula pe care nu trebuie să o ignorăm niciodată

Mulți dintre noi putem avea impresia că dacă vrem să scăpăm rapid de kilogramele în plus, singurele noastre opțiuni sunt fie o dietă drastică, ori, pur și simplu, să ne înfometăm. Din fericire, dr. Mihaela Bilic ne spune că există o metodă extrem de comodă pe care o putem utiliza, dacă vrem să scăpăm de aproximativ 5 kilograme.

Suntem sfătuiți să renunțăm la gustările dintre mese
Suntem sfătuiți să renunțăm la gustările dintre mese

Potrivit celor de la adevarul.ro, există 3 reguli de la care nu trebui să ne abatem dacă ne dorim să dăm jos kilogramele în plus! Se pare că primul lucru pe care trebuie să îl facem este să ne stabilim un program clar de mese, iar, potrivit medicului Mihaela Bilic, să renunțăm complet la gustările pe care le ronțăim în timpul zilei!

„Primul ar fi să nu mai ronțăim între mese, aproape jumătate din numărul de calorii vine de aici. Noi nu ne îngrășăm de obicei din ciorbă și tocăniță, ci din aceste ronțăieli pe care le trecem cu vederea”, a spus medicul Mihaela Bilic, conform sursei citate.

Sfaturile pentru o dietă eficientă

De asemenea, se pare că este foarte important să punem în farfurie doar mâncare gătită, ce conține multă apă și este sănătoasă.

„Următoarea recomandare ar fi: încercați să mâncați mâncare gătită pentru că are multă apă, se mănâncă la masă cu tacâmuri, e puțin probabil să mănânci mâncare gătită pe canapea, uitându-te la un serial, deci îți dă acest context în care să conștientizezi actul alimentar și, nu în ultimul rând, mâncarea gătită este făcută din ingrediente pe care tu le-ai pus în oală, deci nu te temi de alte grăsimi ascunse.

Deci, tot ce e ambalat și stă mult pe raft e foarte concentrat în calorii și nu îl percepem la adevărata valoare”, ne mai spune medicul, conform sursei.

De asemenea, dr. Mihaela Bilic ne mai spune că există o proporție foarte importantă la care trebuie să avem grijă! În farfuria noastră trebuie să fie 80% legume și doar 20% carne.

„Toată lumea slăbește cu proteine și multe legume. Indiferent că se numește salată, ciorbă sau tocăniță. Mâncarea trebuie să conțină 80% legume și 20% carne, pește, ouă sau brânză.

Învățați să umpleți farfuria cu legume, au puține calorii, apă, fibre vitamine și minerale. Iar proteinele și grăsimile sunt condimentele”, ne spune expertul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net