Danielle Lloyd este o mamă cool! Iată cum se menține fosta Miss Marea Britanie

Danielle Lloyd (39 de ani), care și-a pierdut titlul de Miss Marea Britanie după ce a pozat nud în ediția din decembrie 2006 a revistei Playboy, este o mamă de nota 10. Are nu mai puțin de cinci copii și un soț tinerel. Cum reușește să arate atât de bine?

Danielle ține dieta keto și mănâncă mult pește (foto: Instagram)
Danielle ține dieta keto și mănâncă mult pește (foto: Instagram)

Citește și: Ea e cea mai «bătrână» Miss Univers! R'Bonney Gabriel a obținut râvnitul titlu la 28 de ani 

Ține o dietă keto

Danielle și-a dezvăluit secretele pentru cititorii tabloidului britanic DailyMail. Ea are un stil de viață sănătos și recunoaște că „rămâne în formă” pentru soțul ei de 35 de ani. Danielle ține în prezent o dietă strictă keto – care implică postul intermitent, conținut scăzut de carbohidrați, conținut ridicat de grăsimi - și se limitează la o cantitate mică de alcool.

Iar la capitolul exerciții fizice, se duce de patru ori pe săptămână la sală, au ajutat-o cu propria sănătate mintală. „Încerc să țin o dietă keto, care îmi place foarte mult. Mănânc mult pește și îmi permit din când în când chipsuri sau piure de cartofi”, a declarat ea. Mămica a mai adăugat că ia vitamine, face exerciții de respirație și nu pierde nopțile. 

Fosta Miss Marea Britanie vrea să rămână în formă pentru soțul ei (foto: Instagram)
Fosta Miss Marea Britanie vrea să rămână în formă pentru soțul ei (foto: Instagram)

Iată și: Miss Univers, în vizită la copiii săraci din Cluj. Ce cadouri au primit micuții 

Era cunoscută pentru petrecerile pe care le dădea, alcoolul pe care îl consuma de la vârsta de 16 ani, nopțile pierdute în cluburi și consumul exceziv de mâncare nesănătoasă. Mai mult de un deceniu mai târziu, bomba blondă vrea să își mențină noul stil de viață sănătos:

Ieșeam zile întregi la petreceri și nu veneam acasă, după ce îmi beam propria greutate corporală în vodcă. Nu știu cum am supraviețuit, având în vedere cantitatea de alcool pe care obișnuiam să o beau. Și atunci asta s-a transformat în droguri. Luam cocaină și fumam, iar apoi mă trezeam a doua zi simțindu-mă rău și dorind o mulțime de fast-food sau takeaway, și îmi umpleam corpul cu mâncare nesănătoasă”.

Are cinci copii din două mariaje

Ea are cu fostul soț, fostul fotbalist Jamie O`Hara (36 de ani), trei copii  - Archie, 12 ani, Harry, 11, și George, 9. Iar cu cel de al doilea soț și actualul, electricianul Michael O`Neill (35 de ani), doi - fiul Ronnie, 5, și fiica Autumn, de un an. Când Harry s-a născut prematur cu zece săptămâni, a trebuit să petreacă câteva luni în spital. Danielle a fost diagnosticată atunci cu depresie postnatală - și a folosit exercițiile fizice pentru a o ajuta să facă față.

Danielle are cinci copii din două mariaje (foto: Instagram)
Danielle are cinci copii din două mariaje (foto: Instagram)

Vezi și: Ea e sexy profesoara de engleză cu titlu de miss! Ziua predă la o școală privată din Capitală, seara e pe podium: „Urmează să reprezint România în Japonia” 

„În 2021 am făcut un an întreg în care nu am băut și este cel mai bun lucru pe care l-am simțit în toată viața mea. Nu vreau să renunț de tot la alcool pentru că îmi place un pahar de vin cu o masă, dar am echilibru acum. Sunt o persoană total diferită”.

După ce a devenit mamă a cinci copii, vedeta a explicat că exercițiile fizice au ajutat-o cu propria sănătate mintală și să fie o mamă mai bună: „Vreau să fiu un model pentru copiii mei. Am o fetiță de un an și trebuie să pot alerga după ea, pentru că e rapidă. Și pentru că am un soț mai tânăr, trebuie să rămân în formă pentru el”. Cei doi, Danielle și Micheael, speră să aibă un alt copil în curând - Danielle ar iubi o soră pentru Autumn.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
couple 7353748 1920 jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
Horoscop 27 octombrie Foto pexels.com
sex jpg
horoscop jpg
incaltaminte pantofar jpeg
buchet lalele jpeg
eurovision jpeg