Ce este magnetismul între două persoane? 5 semne evidente de alchimie

Deși aspectul exterior al unei persoane contează, nu este totul când vine vorba de magnetism. Ai fost vreodată atras de o persoană și ți-ai dorit să vă cunoașteți din ce în ce mai mult? Acest lucru se întâmplă atunci când se stabilește un echilibru energetic între două persoane. 

Motivul pentru care două persoane se atrag / Foto: Freepik
Motivul pentru care două persoane se atrag / Foto: Freepik

Magnetismul între două persoane. Explicațiile specialiștilor

Ființele omenești sunt ca niște magneți. Avem imense forțe magnetice în noi și exercităm o forță de atracție sau dimpotrivă, de respingere. Când o persoană ne atrage, aceste forțe se intensifică și creează o legătură mai profundă, iar contrariul este adevărat și pentru dezgust. Când ne întâlnim cu sufletul nostru pereche, aceste forțe magnetice vin în acțiune și creează o atracție magnetică de ambele părți.

Magnetismul sau atracția dintre două persoane nu respectă o anumită regulă. Când vine vorba despre atracție, trebuie să ții cont de faptul că cele mai multe mecanisme sunt controlate de subconștient. Aspectul fizic este ca o scrisoare de intenție în relație, însă această reclamă nu reprezintă întotdeauna cea mai bună sau infailibilă momeală pentru a începe și menține o relație. Biologia, chimia și psihicul emoțional dau formă acestui câmp gravitațional al atracției, unde abordăm anumiți oameni, fără a ne da seama cum apare magia magnetismului. 

Atracția inexplicabilă. Legea atracției între doi oameni

Atracția este o emoție confuză pentru unii, în primul rând pentru că nu știi cum, sau dacă ar trebui să acționezi asupra atracției pe care o simți pentru cineva. Există diverse tipuri de atracții și înțelegerea lor nu este întotdeauna necesară, dar este util să înțelegeți dacă atracția este reciprocă. Este plăcut să te simți atras de cineva, dar este mai plăcut atunci când este atras și el de tine.

Se vorbește adesea despre legile atracției, dar care sunt regulile? Sunt menite a fi sparte sau trebuie să fie urmărite în orice moment? De obicei, oamenii sunt înclinați să-și urmeze mintea și să neglijeze sentimentele inimii sau ale corpului lor. Cum se aplică acest lucru pentru a fi atras de cineva? Atracția duce la o categorie de întrebări. Începeți să vă întrebați dacă este o îndrăgostire, o pasiune sau ceva mai mult. Ar putea fi persoana cu care îți petreci restul vieții sau este doar o atracție puternică care va dispărea în cele din urmă?

Mulți oameni cred că găsirea acestei persoane înseamnă găsirea sufletului pereche. Dar atunci atracția nu se bazează numai pe soartă sau destin. Conform științei, acestea se bazează pe un set de parametri care se află în mintea noastră subconștientă.

Nu există o persoană perfectă, care să fie făcută pe calapodul alteia. Secretul unei relații perfecte constă în acțiune și înțelegere constantă, asta după ce prima atracție a trecut.

5 semne evidente de alchimie 

Încredere instantanee. Nu știți de ce, dar veți găsi că persoana care vă este suflet pereche este foarte demnă de încredere. Simți că nu prezintă nici un pericol. De la început, îți împărți secretele de viață cu sufletul tău pereche.

Te înțelegi cu celălalt fără să spui un cuvânt. Acesta este cel mai evident semn de atracție magnetică între două persoane. Această forță de atracție permite oamenilor să se înțeleagă fără a vorbi. Ei nu trebuie să explice lucrurile ca să se înțeleagă. Comunicarea are loc la nivelul sufletului și știi ce se întâmplă cu sufletul tău pereche fără să vă vorbiți.

Simți siguranță și confort. Ori de câte ori persoana de care sunteți atras este în jur, vă simțiți în siguranță și nu vă faceți griji cu privire la nimic altceva din lume. Este un sentiment ciudat de confort care vă asigură că totul este în regulă - de parcă nu există nimic sau nimeni care să vă poată face rău atunci când sunteți cu persoana de care sunteți atras.

Nu există nervozitate. Când te întâlnești cu sufletul tău pereche, nu există nervozitate, nici stres. Nu te vei simți intimidat de prezența lui pentru că stii că nu ești judecat, și asta iti dă curajul de a fi tu însuți.

Magnetism instantaneu. Sufletul tău pereche va simți față de tine o atracție imediată, greu de neglijat. Acesta atracție e reciprocă și imediată, iar deseori este definită ca fiind „dragoste la prima vedere”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net