Cum se deosebește o femeie bună la pat de una banală. Diavolul se ascunde în detalii

De la bun început trebuie spus că lucrurile sunt mai simple decât ai crede atunci când vine vorba despre sex și performanțele în dormitor. Iar de neîncredere suferă atât bărbații, cât și femeile, indiferent de cât de bine arată sau de câtă experiență de viață au.

Femeile sigure pe ele sunt considerate bune la pat
Femeile sigure pe ele sunt considerate bune la pat

Regula de aur este, potrivit experților consultați de Click! pentru femei, ca o femeie să pună preț înainte de toate pe nevoile și plăcerile sale, pentru a putea să-i ofere mai apoi totul iubitului sau soțului ei.

De asemenea, e bine de știut că nu există o rețetă-minune sau standarde general valabile. Partea frumoasă, și provocatoare în același timp, este că în dormitorul propriu fiecare este liber să-și creeze propriile standarde.

Totuși, sunt câteva mici detalii care fac diferența între o femeie bună la pat și una banală. Iată cinci asemenea diferențe, potrivit Click! pentru femei. Acestea pot funcționa foarte bine ca repere, care te vor ajuta să-ți ajustezi raportarea la performanțele sexuale și să-ți îmbunătățești încrederea în tine la acest capitol.

1. O femeie considerată bună la pat ştie cum să-şi satisfacă bărbatul încă înainte de a ajunge în dormitor

Spre deosebire de o femeie nesigură pe ea, femeile care au încredere în ele sunt şi bune în dormitor. Astfel, acestea din urmă caută să păstreze viu interesul partenerului pentru ceea ce se întâmplă în pat.

Din arsenalul femeilor sigure pe ele fac parte atitudinea încrezătoare, lenjeria sexy şi discuţiile relaxate legate de amor. O asemenea femeie nu se teme să-i împărtășească partenerului ei fantaziile legate de activitatea sexuală și nu ezită să-l îndrume pentru a-i oferi mai multă plăcere în pat. Iar bărbații apreciază acest tip de implicare, pentru că îi ajută să mai scape de presiunea de a fi cel trebuie să știe totul. 

Citește și: Scapă de teama că nu eşti bună la pat. Femeile timide în dormitor se privează de plăcerile sexului

2. O femeie bună la pat ştie cum să-şi surprindă partenerul de fiecare dată

Diferența dintre o femeie bună la pat și una banală se face și la felul în care cea dintâi abordează rutina. Sau, mai bine zis, la felul în care reușește să țină departe rutina de activitatea sexuală. 

Mai ales într-o perioadă atât de complicată, cu lucrat în mare parte de acasă, tentația e să ții lucrurile sub control printr-o programare strictă. 

Or asta înseamnă moartea pasiunii în dormitor. O femeie bună la pat știe că o partidă surpriză poate alunga plictiseala. Sau măcar un element surpriză în partida de sex strecurată cu atât de mult efort în programul săptămânal. O jucărie sexuală sau o piesă nouă de lenjerie intimă poate face minuni.

3. O femeie bună la pat ştie să se joace

Bărbații vor aprecia întotdeauna o femeie care-i provoacă. Prin urmare, o femeie care va lăsa timiditatea și inhibițiile deoparte înainte de a trece pragul dormitorului va fi considerată bună la pat. Micile tachinări din timpul preludiului vor fi interpretate drept o dovadă de atenție.

4. O femeie bună în dormitor vine cu idei noi

Cum am arătat deja, rutina e moartea pasiunii în dormitor, iar dacă femeia va lăsa doar pe umerii bărbatului sarcina de a face lucrurile interesante, acesta se va simți copleșit și, treptat, va evita relațiile sexuale. Bărbaţii apreciază femeile care vin cu idei noi în dormitor. Iar inspirația poate veni de oriunde, de la serialul preferat de pe Netflix sau din vitrina, fie ea și virtuală, a unui sex shop.

Citește și: 13 semne care-l trădează dacă e bun la pat

5. O femeie bună la pat ştie cum să atingă plăcerea

Aceasta pare să fie cea mai importantă diferență. O femeie considerată bună în pat își cunoaște foarte bine corpul și știe cum să-și ghideze partenerul astfel încât să obțină plăcere maximă în timpul unei partide de sex. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net