5 trucuri erotice esențiale! Îmbunătățește-ți performanțele sexuale și învață să-ți satisfaci partenerul

Ultima actualizare:

O viață amoroasă împlinită este un aspect deosebit de important pentru bunăstarea fiecărei persoane, de aceea este important de știut că o partidă reușită de sex nu se întâmplă la fel de ușor ca-n filme, iar pe lângă chimia dintre parteneri mai este nevoie și de câteva elemente esențiale. 

image

Sexualitatea poate constitui un subiect tabu pentru multe persoane, însă psihologii ne învață că este nevoie să acordăm atenția cuvenită acestui sector al vieții noastre, care ne influențează starea de bine și sănătatea organismului. 

Specialiștii au făcut o listă de mituri despre la sex care ne împiedică să avem o viață sexuală împlinită, însoțite și de sfaturi despre cum să procedăm pentru ca să fim satisfăcuți din acest punct de vedere. 

1. Sexul nu este ca-n filme, este nevoie de comunicare

Partenerii au nevoie să comunice unul cu celălalt pentru a-și exprima dorințele și pentru a cunoaște cum anume pot satisface sexual iubitul/iubita. Nu-ți fie teamă să spui ce anume te incită din punct de vedere sexual, o atitudine deschisă este importantă. Ai răbdare cu cel de lângă tine și nu grăbi lucrurile, dacă partenerul este mai timid. 

Citește și Cât de des se satisfac singure femeile. Ce modalități sunt preferate de acestea și ce se întâmplă dacă sunt într-o relație

2. Alcoolul nu garantează o partidă de sex reușită ci dăunează!

Deși se crede că alcoolul contribuie la o atitudine ceva mai dezinhibată, consumul de băuturi alcoolice într-un context erotic are mai degrabă urmări nedorite, avertizează specialiștii. Consumul de alcool generează impotență în cazul bărbaților, iar femeile care consumă alcool pentru a fi mai ,,relaxate", regretă a doua zi faptul că au făcut sex. Un pahar de vin este întotdeauna sexy, totuși nu exagerați, notează Cosmopolitan

3. Antrenamentul fizic contribuie la creșterea performanțelor

Sexul este un efort fizic în doi, de aceea este important să ai un stil de viață cât de cât sănătos și să faci mișcare. Nu este neapărat nevoie să mergi la sala, doar 30 de minute de mers pe jos pot face minuni pentru starea ta de bine. Grija față de corpul tău și un stil de viață mai activ ajută la creșterea libidoului.

P.S: Iubește-ți celulita și colăceii, încrederea în sine este cel mai bun afrodisiac. 

4. Contracepția este sexy și nu este ,,negociabilă"

Potrivit unor statistici îngrijorătoare, femeilor le este teamă să discute subiectul contracepției cu partenerul, de teamă că acesta nu va fi din start de acord. Metodele contraceptive sunt importante nu numai pentru evitarea unei sarcini nedorite, ci și pentru evitarea bolilor, este de asemenea și un semn de respect și grijă al ambilor parteneri față de sănătatea celuilalt. 

Citește și Ce spun forma și lungimea nasului cu adevărat despre cât de dotat este un bărbat! Sunt adevărate miturile?

5. Lubrifiantul este un element distractiv și esențial. Folosește-l cu încredere!

În ciuda prejudecăților, lubrifiantul nu este doar pentru persoanele în vârstă. Lubrifiantul pate fi un element distractiv care contribuie la satisfacerea ambilor parteneri în timpul actului sexual. Optează pentru produse pe bază de apă, fără arome, sau alte ingrediente exotice. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net