El 69 de ani, ea 70, spun că au parte de cel mai bun sex din viața lor! La ce proceduri au apelat

Ultima actualizare:

Doi parteneri trecuți de ceva vreme de vârsta mijlocie au decis să se căsătorească de curând, dezvăluind că viața lor sexuală este una extrem de împlinită în prezent, având chiar parte de cel mai bun sex pe care l-au experimentat în toată viața! Iată cum s-au cunoscut cei doi și cum au ajuns la această „performanță”!

Cei doi soți atrag atenția și prin stilul vestimentar, în special Cynthia! Foto: Facebook
Cei doi soți atrag atenția și prin stilul vestimentar, în special Cynthia! Foto: Facebook

Cynthia Kase și James „Jim” Clark, în vârstă de 70 de ani și respectiv 69 de ani, își trăiesc în prezent „luna de miere”, după ce au decis de curând să meargă în fața altarului, în luna decembrie a acestui an, după 9 luni de relație.

Vezi și: Cea mai bună poziție sexuală, dezvăluită după o ecografie!

Partenerii susțin că stau extrem de bine la capitolul „amor”!

Cei doi soți au dezvăluit pentru publicația Insider că trăiesc momente de cuplu incredibile, făcând amor chiar și de două ori pe zi! Aceștia au explicat că au o chimie extraordinară, însă au recunoscut că la un moment dat au apelat și la câteva „trucuri medicale”, având în vedere că uneori vârsta înaintată își mai spunea cuvântul.

„Amorezii” au dezvăluit că au apelat la câteva tratamente în acest sens, iar acum petrec ore bune în dormitor. Cynthia și James au punctat că nu există „să fii prea bătrân” pentru sex, mărturisind că acum au parte de cele mai intense experiențe amoroase. 

Nu rata: Sexul în aer liber, scapă de rutină cu aceste sfaturi pentru momente incitante în doi

Cum s-au cunoscut cei doi soți

„Jim are mereu chef (să facă dragoste n.r). Uneori singurul motiv pentru care ne oprim este că nu ne mai putem mișca.”, a glumit femeia. Partenerii s-au cunoscut pe o aplicație de întâlniri, în urmă cu aproximativ un an și jumătate, iar compatibilitatea dintre ei a fost uriașă.

La doar 10 zile după ce s-au cunoscut pentru prima oară, Jim i-a făcut o vizită „la domiciliu” partenerei lui, iar cei doi au dezvăluit că timp de 6 zile au fost într-un real „maraton sexual”, o dată chiar și pentru 5 ore! Bărbatul locuia într-o zonă diferită, însă la scurt timp s-a mutat în Florida, cu cea care i-a devenit soție între timp.

Nu există niciun motiv să nu te bucuri de sex când ești bătrân, atât timp cât ambii parteneri sunt pregătiți fizic și mental. Este cel mai satisfăcător sex din viața mea!”, a adăugat Cynthia.

„Pur și simplu simt că sexul este un dar de la Dumnezeu și că ar fi o risipă să nu te bucuri de el.”, a fost de părere și partenerul ei.

Pe același subiect: O comunicare bună înseamnă sex de calitate. O viață sexuală împlinită presupune deschidere față de celălalt

La ce proceduri medicale au apelat 

Potrivit unui studiu din 2014, un cuplu care a ajuns la vârsta de 60 de ani face sex, în medie, de aproximativ 25 de ori pe an. Cei doi parteneri au depășit de mult însă acest „record”, în doar câteva nopți.

Nu a fost totul numai lapte și miere nici între ei, însă. Aceștia au apelat astfel la un specialist, dr. Kanwal Bawa, care efectuează proceduri de sănătate sexuală, iar cei doi au devenit rapid pacienții săi. 

Cei doi aveau dorință și libido crescut, însă nu puteau să mențină starea respectivă.”, a explicat medicul.

Cynthia a apelat la o procedură denumită „injectare O”, care presupune injectarea clitorisului, a punctului G și a vulvei cu plasmă din sânge, pentru „rejuvenarea” și „reconstruirea” organului genital feminin.

La fel ca mulți bărbați de vârsta lui, Clark a avut, la rândul său, probleme cu erecția. Acesta și-a făcut „injectare P”, varianta pentru bărbați a procedurii anterior menționate. De asemenea, acesta a făcut și terapie cu unde sonore, care elimină blocajele și îmbunătățesc fluxul sangvin către organul genital masculin.

Partenerii au mai dezvăluit că se lasă ajutați în dormitor și de un „inel pentru penis (cockring)”, care asigură o erecție de lungă durată. În prezent, cei doi susțin că viața lor sexuală îi face pe prietenii lor să fie „geloși”.

Aceștia au mai mărturisit, cu deschidere debordantă, că ambii devin extrem de vocali în dormitor, grație partidelor „fierbinți” pe care le au. Ambii parteneri sunt divorțați și au fiecare câte un copil din mariajul anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cai insangerati prin Londra FOTo Twitter FlashFeed jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net