Cea mai bună poziție sexuală, dezvăluită după o ecografie!

Subiectul „celei mai bune poziții sexuale” a fost adesea dezbătut, experții în domeniu venind fiecare cu câte o teorie. O echipă de medici s-a gândit însă să aprofundeze teoriile și din punct de vedere anatomic, astfel că au analizat totul în timpul unei ecografii! Iată rezultatele!

Care este cea mai bună poziție sexuală pentru femei Foto: Pixabay
Care este cea mai bună poziție sexuală pentru femei Foto: Pixabay

Un nou studiu a dezvăluit care este cea mai bună poziție sexuală pentru femei, prin utilizarea unui scaner cu ultrasunete, în timp ce un cuplu făcea..ei bine..dragoste.

Cercetătorii au analizat mai mulți factori, printre care și fluxul sangvin, și au ajuns la concluzia că una dintre cele mai cunoscute și comentate poziții sexuale poate fi și cea mai bună modalitate prin care femeile pot ajunge la orgasm.

Pe același subiect: 5 sfaturi pentru o viaţă sexuală mai satisfăcătoare pentru femei

Cea mai bună poziție sexuală pentru femei, în urma unei analize cu ultrasunete!

Deși mulți o consideră ca fiind „plictisitoare”, glumindu-se adesea pe marginea subiectului, se pare că tot poziția „misionarului” a ieșit învingătoare. 

Cercetătorii de la clinica privată de ginecologie New H Medical din New York au descoperit că cea mai bună modalitate de stimula fluxul sangvin către clitorisul femeii presupune ca relația intimă să aibă loc față în față, cu bărbatul deasupra, informează The Sun.

Folosind ultrasunete, medicii au analizat un cuplu care a făcut dragoste în cinci poziții diferite.

Nu rata: Cum scapi de monotonia din dormitor? Patru sfaturi pe care nu ar trebui să le ignori!

Timp de 10 minute fiecare, cuplul a întreținut relații intime în următoarele poziții: față în față cu femeia deasupra și bărbatul întins (Cowgirl), față în față în timp ce bărbatul stătea în șezut și femeia deasupra (Lotus), față în față cu bărbatul deasupra - cu și fără pernă - (poziția misionarului) și poziția denumită „doggystyle”, în cadrul căreia femeia stă în genunchi, aplecată. 

Poziția misionarului Foto: eva.ro
Poziția misionarului Foto: eva.ro

Rezultatele au arătat că pozițiile în cadrul cărora partenerii stau față în față îmbunătățesc, în general, fluxul sângelui către clitorisului femeii. La polul opus, în pozițiile în care femeia stă aplecată, clitorisul este stimulat cel mai puțin.

Vezi și: Sfaturi 100% pentru bărbați! Vrei să-ți îmbunătățești viața sexuală? Tehnici care te duc în extaz

Poziția misionarului + pernă = orgasm garantat!

De asemenea, cercetătorii au mai descoperit că o pernă folosită în timpul poziției misionarului poate face minuni cu privire la orgasmul feminin. Există pe piață perne speciale pentru această practică, iar acestea au curburile necesare care permit o penetrare mai profundă și un orgasm mai intens. 

Diferite de pernele obișnuite pe care dormim, acestea sunt puțin mai tari și permit includerea lor în multe poziții sexuale, datorită unghiului special în care plasează corpul femeii. Utilizarea acestor perne crește cantitatea de contact și presiunea asupra clitorisului, care, împreună cu adâncimea de penetrare, oferă de cele mai multe ori un orgasm sigur.

Totuși, fiecare corp este diferit, iar femeile pot avea o reacție diferită la tipurile diverse de stimulare, în poziții variate, acest lucru depinzând și de forța de împingere exercitată de către partenerii lor, au mai adăugat specialiștii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net