Cum scapi de monotonia din dormitor? Patru sfaturi pe care nu ar trebui să le ignori!

Ultima actualizare:

Uneori poate fi dificil să-ți păstrezi viața sexuală interesant[ atunci când ești într-o relație serioasă și pe termen lung.

image

Odată ce fluturii inițiali se estompează și te acomodezi cu rutina de zi cu zi, este ușor ca lucrurile să devină un pic plictisitoare în dormitor, chiar dacă ești în continuare atras de partenerul tău. Iată patru modalitați prin care puteți ține monotonia la distanță!

Comunicarea deschisă

În primul rând este important să comunici deschis cu partenerul tău despre ceea ce crezi că ți-ar putea îmbunătăți viața sexuală. „Asigurați-vă că există un dialog despre ceea ce se întâmplă în dormitor”, spune Jenni Skyler, PhD, terapeut sexual certificat, sexolog și terapeut matrimonial și familial autorizat pentru AdamEve.com.

Abordați-vă partenerul atunci când vă aflați într-un mediu relaxat, cum ar fi în timp ce stați în pat noaptea sau vă îmbrățișați pe canapea, astfel încât conversația să fie una intimă și lipsită de presiune. 

Expunerea publică, un element incitant pentru multe dintre cupluri

„Aveți grijă să nu fiți arestați, dar a face sex în public este o fantezie pentru mulți oameni”, spune Wendasha Jenkins Hall, PhD, educator sexual și cercetător cu sediul în Atlanta. „Le place pentru că există posibilitatea și fiorul de a fi prinși.”

Trebuie să fii atent, totuși, pentru că fiecare oraș și jurisdicție are propriile legi cu privire la indecența publică, sfătuiește Jenkins Hall. Sfat profesionist: rămâneți în mașină sau intrați într-un loc retras la amurg pentru a vă feri de potențialii privitori.

Închirierea unei camere de hotel

Vacantele sunt bune, mai ales pentru cei care au o relație de lungă durată sau au copii”, spune Jenkins Hall. „Când ești în casă, se întâmplă o mulțime de lucruri. Dacă te muți din spațiul tău unde nu trebuie să faci curățenie, sau poți comanda room service, îți permite să te relaxezi suficient pentru a te simți într-o dispoziție propice actului sexual.” Pe scurt, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întreruperi sau să vă asigurați că lucrurile rămân ordonate după aceea!â

Folosirea jucăriilor sexuale 

Pentru a adăuga un pic de picanterie vieții tale sexuale, întreabă-ți partenerul dacă ar putea să folosească niște jucării sexuale împreună cu tine „Jucăriile sexuale nu sunt menite să concureze cu interacțiune fizică umană sau să-ți înlocuiască partenerul, ci mai degrabă să îmbunătățească ceea ce se petrece în dormitor”, explică Jenkins Hall.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net