Iată ce rişti dacă faci sex în public!


    Îți poate intra nisipul în părțile intime.www.clickpentrufemei.ro
Îți poate intra nisipul în părțile intime.www.clickpentrufemei.ro

Sexul într-un loc public poate fi o fantezie ușor de pus în practică, însă trebuie să știi că există o serie de riscuri la care te expui atunci când faci asta.

Multe cupluri nu se limitează doar la a face dragoste în intimitatea căminului lor sau la un hotel și hotărăsc să crească nivelul de adrenalină făcând sex în public. Cele mai apreciate locuri sunt cabina de probă, toaleta de la restaurant, în pădure, în parc, în scara blocului, în lift sau în mijloacele de transport. Citește în continuare ce poți păți atunci când faci asta.

Poți fi amendat

Atunci când faci sex în parc, în mijloacele de transport (personale sau în comun) sau în pădure ai toate șansele să te trezești cu un spectator nepoftit… și încă unul în uniformă, care are un carnețel și un pix în mână. Nu te entuziasma prea tare. Omul nu își ia notițe, ci îți semnează o amendă care să te facă să uiți pentru o perioadă de sexul periculos.

Poți fi filmată

Nu toată lumea se arată deranjată de cuplurile care își manifestă public dragostea. Știi deja că oricând poate să apară o a treia persoană care să pândească, fie că faci sex în cabina de probă, în parc, în pădure sau în scara blocului. Vei spune „Și ce? Nu are decât să se uite!”, asta dacă nu ești prea pudică. Bine, dar nu vei mai fi atât de liniștită când vei afla că fanul vostru v-a și filmat și că clipul cu voi doi este viral, iar familia și toți prietenii voștri sunt scandalizați.

Află pe clickpentrufemei.ro ce pățești dacă faci sex în public.

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg