Sfaturi 100% pentru bărbați! Vrei să-ți îmbunătățești viața sexuală? Tehnici care te duc în extaz

Ultima actualizare:

Când vine vorba de amor, nu strică niciodată să urmărim ce au de spus și specialiștii, chiar dacă ni se pare că lucrurile nu scârțâie la noi în dormitor - în afară de pat, bineînțeles! Iată câteva sfaturi utile pentru bărbați, pentru a-i ajuta atât pe ei, cât și pe partenerele lor!

Sfaturi pentru bărbați pentru îmbunătățirea vieții sexuale Foto: Arhivă
Sfaturi pentru bărbați pentru îmbunătățirea vieții sexuale Foto: Arhivă

Vrei să-ți îmbunătățești viața sexuală? Aceste idei și tehnici simple te-ar putea ajuta atât pe tine, cât și pe partenerul tău să vă bucurați împreună de momente mai incitante în intimitate.

Sfaturi pentru îmbunătățirea vieții sexuale

1. Vorbiți despre momentul intim

Oricât de neimportant ar părea, e crucial ca partenerii să vorbească despre acest subiect! Aceștia trebuie să-și dezvăluie dorințele în pat, pentru a se apropia cât mai mult de „ideal”. Cel mai bine e să vă exprimați dorințele și fanteziile, pentru o partidă cât mai plăcută de amor. 

Vezi și: Cum scapi de monotonia din dormitor? Patru sfaturi pe care nu ar trebui să le ignori!

2. O alimentație sănătoasă

Deși din nou, acesta poate nu pare, la prima vedere, un sfat care ar avea legătură cu sexul, o alimentație sănătoasă poate ajuta la creșterea libidoului, mai ales pentru cei trecuți de o anumită vârstă, și la o performanță mai bună în pat, per total.

Mâncați alimente sănătoase pentru a reduce colesterolul și pentru a vă menține sistemul cardiovascular în funcțiune. Acest lucru va asigura că circulația este la performanță maximă pentru „partea de jos.”, a explicat Debbie Mandel, expert în gestionarea stresului.

Nu rata: Sexul în aer liber, scapă de rutină cu aceste sfaturi pentru momente incitante în doi

3. Exerciții fizice

Exercițiile fizice te vor ajuta să te menții în formă, să te destresezi și să-ți crească stima de sine, lucruri care vor îmbunătăți viața sexuală. 

Chiar și numai 15 minute de exerciții zilnice vor îmbunătăți stima de sine, imaginea de sine, dar și libidoul. În plus, acestea ajuta la sănătatea cardiovasculară, care este necesară pentru funcția erectilă normală.”, a adăugat medicul specialist Matthew N. Simmons. 

Prea mult efort fizic ar putea duce însă la efecte opuse, avertizează specialiștii. Ați putea încerca să faceți exerciții chiar împreună cu partenerul dvs, însă fără să exagerați. 

Excesul de sport produce senzații generale de oboseală, poate perturba programul de somn și poate schimba și starea de spirit. Aceasta nu este deloc o combinație bună pentru o experiență plăcută în dormitor.”, a explicat Pete McCall, fiziolog. 

4. Puțină abstinență

Aceasta poate fi o modalitate sigură de a îmbunătăți sexul și de a face ca următoarea ta întâlnire cu partenerul să fie și mai interesantă. „Practicați abstinența pentru câteva zile, un weekend sau o săptămână”, spune un alt expert, explicând că puțină abstinență va face ca dorința să fie și mai arzătoare. 

5. Condimentați puțin lucrurile

Dacă vă doriți să aveți parte de un moment intim, dar sunteți prins la locul de muncă, spre exemplu, nu renunțați la idee! În schimb, ați putea să vă trimiteți mesaje și poze sexy, pentru a pregăti „terenul” înainte de a vă vedea. De asemenea, ați putea să vă lăsați partenera să preia „frâiele”. 

Nu strică nici o schimbare „de decor” sau a modului în care priviți situația. Ați putea să îi luați partenerei o lenjerie sexy, spre exemplu, pentru a condimenta puțin atmosfera sau să schimbați locația!

6. „Gândește ca o femeie!”

Deși nu pare, majoritatea femeilor trebuie să se simtă cât mai relaxate înainte de o partidă de sex, spun experții. Dacă pentru bărbați, excitarea se produce mai ușor, femeile au nevoie de o doză specială de atenție.

Acordați atenție unora dintre zonele ei cele mai neglijate, cum ar fi gâtul, picioarele, interiorul coapselor. Nu ezita să o tachinezi! Fă-o să-și dorească cu adevărat momentul. Vei fi surprins de rezultat!”, a mai spus un expert. 

De asemenea, înainte de momentul intim propriu-zis, ați putea să îi pregătiți partenerei o baie caldă sau un masaj pentru relaxare. În timp ce începeți actul, complimentați-i corpul, pentru a o face să își recapete siguranța de sine!

Multe femei se pot gândi adesea dacă arată suficient de bine în acele momente în care pot deveni vulnerabile, însă dacă primesc validarea necesară din partea partenerului, acestea vor avea încredere și se vor concentra mai mult asupra actului sexual, ceea ce este un mare plus! 

7. Preludiul este important

Indiferent de cât timp sunteți împreună ca și cuplu, experții susțin că nu ar trebui să săriți peste preludiu. Desigur, discutați cu partenerul și vedeți ce și cum îi place, pentru ca acest moment să fie benefic pentru ambele părți.

Preludiul contribuie foarte mult la orgasme mai puternice și la îmbunătățirea sexului. Pregătirea sistemului nervos autonom va crește sensibilitatea, entuziasmul și puterea orgasmului.”, a adăugat medicul Matthew N. Simmons.

8. Nu uitați de lubrifiant

Lubrifiantul poate ajuta mult un act sexual, iar folosirea lui nu este „o rușine”. Mulți bărbați consideră că este suficient ca femeia să producă singură acest tip de lichid, dacă este suficient de excitată, însă uneori factori precum stresul sau oboseala pot împiedica acest lucru. Nu e vina nimănui, iar lucrurile trebuie luate ca atare și pot fi găsite soluții!

Uneori, fie că este vorba de stres, anumite perioade ale lunii sau oboseală, femeilor le este greu să se excite fizic chiar dacă mental deja sunt „în joc”, Lubrifiantul este noul tău cel mai bun prieten.”, a adăugat un expert, potrivit everydayhealth.com.

9. Romantism

Ați putea încerca să faceți „dragoste” în loc de sex, aceste momente fiind mult mai intime, iar legăturile create mult mai profunde. Nu uitați de atingeri și săruturi pasionale, iar partenerul dvs. ar putea vedea o îmbunătățire în dormitor. Desigur, depinde de tipologia fiecărei persoane, de aceea pasul 1 este extrem de important!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ciorbă de pui jpeg
Horoscop FOTO Shutterstock (3) jpg
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net