Sexul în aer liber, scapă de rutină cu aceste sfaturi pentru momente incitante în doi

Sexul în aer liber este considerat de mulți un subiect tabu, dar adevarul este că poate fi o experiență extrem de plăcută pentru ambii parteneri dacă țineți cont de câteva aspecte esențiale. 

image

O parte din entuziasmul a face sex sub cerul liber o constituie pericolul de a fi prins sau văzut, dar treaba asta pare distractivă doar în filme, căci realitatea este complet diferită.

Riscați să fiți amândoi arestați pentru exhibiționism și sancționați, așa că nu vă jucați cu așa ceva. Chiar dacă nimeni nu cheamă poliția, activitățile tale ar putea ajunge pe internet, ceea ce ar duce automat și la sancțiuni legale. De aceea e bine să vă alegeți un loc departe de zonele circulate, unde știți că nu veți avea parte de public.

Locuri recomandate pentru o experiență erotică în aer liber

Pădurea este de fapt un loc grozav pentru a face sex. Sunteți singuri, relativ ascunși și nimeni nu vă poate auzi. Este locul perfect pentru a vă dezlănțui latura sălbatică.

O plajă cu nisip cald și moale care se întinde cât vezi cu ochii sub cerul liber, briza mării și valurile care se izbesc de țărm este mediul perfect pentru a vă manifesta pasiunea. Alegeți un loc pustiu departe de mulțime și folosiți totuși un props de plajă pentru o experiență cât mai plăcută.

Campingul este un moment grozav pentru a face sex, deoarece probabil aveți un cort confortabil, un sac de dormit căptușit, sau chiar o saltea pneumatică și perne.

 La plajă sau la un lac, mergeți suficient de departe, astfel încât să fiți feriți de privirile curioșilor, notează Healthline.com

Nu uitați câteva obiecte necesare

Dacă știi că vei face sex în aer liber, ai grijă să ai cu tine o pătură sau un prosop gros. Îți va feri spatele și genunchii de pietre, pietricele, rădăcini de copaci, scoici și vei evita vânătăile și zgârieturile. 

Campingul este una dintre cele mai bune oportunități de a face sex grozav în aer liber. Ai împachetat deja tot ce ai nevoie și oricum plănuiești să dormi acolo. Aduceți lubrifiant, prezervative și șervețele pentru copii dacă doriți. Nimeni nu vrea să găsească prezervativele tale folosite sub un pin. Dacă sunteți în pădure după-amiaza, nu uitați de spray-ul împotriva insectelor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
cum sa te machiezi ca wednesday addams jpg
Cozonac
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Machiaj simplu de seară
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg