Motivele pentru care oamenii se ceartă mai des de Sărbători. 2 dintre ele sunt întâlnite în orice familie

Se apropie unul din cele mai frumoase și mai așteptate momente ale anului. De mai bine de o lună, vedem peste tot lumini, decorațiuni, reclame, colinde și filme despre cum trebuie să fie Crăciunul, cu familia perfectă în jurul mesei frumos aranjate, bradul plin de cadouri, toată lumea fericită. 

Cearta familie copil FOTO Shutterstock jpg

Dar, deși Crăciunul ar trebui să fie o perioadă de iubire, pace și armonie, de cele mai multe ori nu este așa. Este, mai degrabă, o perioadă caracterizată de tensiuni, stres, cheltuieli, oboseală – pe scurt, o provocare pentru cuplu.

Care sunt, așadar, cele mai frecvente teme de discuții în contradictoriu, cu această ocazie?

⦁ Cu cine ne petrecem sărbătorile?Se pare că este motivul numărul 1 de ceartă. Unele cupluri împart în mod egal timpul, cu familia fiecăruia. Altele alternează, anul acesta împreună cu familia unuia, anul viitor în vizită la familia celuilalt partener. Dar, de cele multe ori, cineva rămâne nemulțumit de alegerea făcută.Recomandarea ar fi negocierea unei variante care să fie acceptabilă pentru amândoi, dincolo de ceea ce „trebuie” să faceți, de tradiții sau de presiunea familiei.

Să fie o variantă echitabilă. Însă nu lăsați deciziile acestea pe ultima sută de metri, pentru că le veți gestiona în criză de timp, cu stres și scântei.

⦁ Războiul tradițiilor Dacă unul din parteneri obișnuia, în familia sa, să facă ceva anume în fiecare an, de Crăciun, iar celălalt cu totul altceva și nimeni nu vrea să renunțe la obiceiurile sale, o idee ar fi să căutați tradiții noi, pe care să le alegeți împreună și care să vă placă amândurora. Instaurați voi tradiția voastră, ceva agreabil pentru ambii. Familiile voastre se vor obișnui cu ideea, iar dacă nu… măcar voi doi, în cuplu, veți fi bine.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net