Scenariu de film! O femeie rămasă văduvă la 44 de ani vrea să facă sex, dar îi e frică de gura lumii: „Vor spune că deja l-am uitat”

Ultima actualizare:

Trăim într-o lume în care orice decizie ai lua în viață, ajungi să fii criticat de cei din jur. Majoritatea fac, deci, totul pentru a fi lăudați de gura lumii. Este și cazul unei femei în vârstă de 46 de ani, căreia i-a murit soțul în urmă cu doi ani și a început să aibă o relație cu un altul, mai tânăr. Însă, în ciuda faptului că și-ar dori să facă dragoste cu el, este îngrijorată de ceea ce va spune lumea.

pexels jpg

Are 44 de ani și a rămas văduvă cu doi ani în urmă, după o căsnicie de 15 ani. Și-a iubit extraordinar de mult partenerul care s-a stins din viață la vârsta de 46 de ani, însă după atâta timp a început să își dorească să facă dragoste cu un alt bărbat. Recent, a început să se vadă cu un alt tip, mai tânăr, 39 de ani, dar îi este frică de gura lumii și de ce apropiați, care vor crede că l-a uitat pe soțul ei și o vor face să se simtă vinovată.

„Tânjesc după pasiune și intimitate”

„De când soțul meu a murit subit acum doi ani, mi-a fost foarte dor de sex – dar simt că este un subiect tabu. Acum m-am apropiat de un tip nou, dar nu sunt sigură dacă este prea devreme pentru a intra într-o nouă relație – sau cum vor reacționa alți oameni. Mă simt vinovată.

Am 44 de ani și soțul meu avea 46 când a murit. Am fost căsătoriți timp de 15 ani. Să fii văduvă atât de tânără este foarte greu. Nici unul dintre prietenii mei nu poate relaționa și de multe ori mă simt singură. De asemenea, tânjesc după pasiune și intimitate. Tipul pe care am început să-l văd are 39 de ani.

El este un prieten de ani de zile și este dornic să ducă lucrurile mai departe, deși este răbdător. Dar să mă culc cu el atât de repede simt că trădez memoria soțului meu”, a declarat femeia, potrvit tabloidului britanic TheSun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net