După cât timp ar trebui să faci sex cu partenerul pentru a afla dacă ține la tine. Secretul dezvăluit de Dr. Cristian Andrei

Relațiile din ziua de azi par tot mai complicate sau poate că așa au fost dintotdeauna. Însă trebuie să fim convinși de faptul că o comunicare bună este necesară pentru orice fel de relație, indiferent de stadiul în care se află. Una dintre controversele relațiilor din ziua de azi este după cât timp ar trebui să faci sex cu cineva? Ei bine, Dr. Cristian Andrei a dezvăluit secretul!

După cât timp ar trebui să faci sex cu partenerul pentru a afla dacă te merită
După cât timp ar trebui să faci sex cu partenerul pentru a afla dacă te merită

După cum spuneam comunicarea este importantă. Este necesar să comunici încă de la început ce simți și ce dorințe ai de la acea interacțiune pentru a evita să rănești persoana cu care vrei să legi o relație. Limitele trebuie impuse foarte bine și niciodată nu ar trebui să ne călcăm pe principii de dragul unui om pe care nici măcar nu îl cunoaștem foarte bine și ale cărui intenții nu ne sunt sigure. 

După cât timp este indicat să ne culcăm cu cineva

După cât timp este indicat să ne culcăm cu cineva
După cât timp este indicat să ne culcăm cu cineva

„După cât timp este indicat să ne culcăm cu cineva, dar nici să îi cauzăm frustrare?”, este întrebarea la care specialistul Dr. Cristian Andrei a decis să răspundă într-un clip de pe TikTok care a adunat în scurt timp zeci de vizalizări. 

„Îi oferi lui și un pas în intimitate și își dă seama că nu ești o persoană foarte închistată și că ai putea să te culci cu el, dar nu acum, atunci acest om are de așteptat și eventual, de făcut ceva în plus.

Dacă însă este foarte frustrat că nu te-ai culcat cu el după o zi, două, trei, asta înseamnă că ar cam trebui să îi întorci spatele pentru că este ca și cum nu a obținut obiectivul pentru care, de fapt, s-a apropiat de tine, unul singur. Asta înseamnă că te-a redus la ceva foarte ieftin, așa că mai bine nu îți face procese de conștiință că s-a supărat băiatul fiindcă l-ai refuzat.”, a spus Dr. Cristian Andrei într-un clip postat pe TikTok.

„Dacă însă este foarte frustrat că nu te-ai culcat cu el”

Așadar, este bine să impunem anumite limite și să nu ne oferim pe tavă. Acest lucru reprezintă un test pentru persoana față de care avem interes. În acel fel ne putem da seama dacă acel om își dorește ceva mai mult de la noi sau vrea doar o aventură de o noapte. Indicat este să discutați sincer ce vă doriți unul de la celălalt și dacă vă puteți îndeplini aceste dorințe și aceste nevoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
cub horoscop 1 gif
Nu stii cum sa iti surprinzi cea mai buna prietena de ziua ei Iata cateva sfaturi de care sa tii cont jpg
Trei sfaturi pentru a ți transforma grădina într un sanctuar de relaxare jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net