Relațiile karmice nu sunt neapărat sortite eșecului, dar au treburi nerezolvate din altă viață. 3 sfaturi care ajută aceste conexiuni să depașească momentele grele

Dacă ați experimentat vreodată o legătură care se simte ca o conexiune magnetică, dar cu o întorsătură turbulentă atunci este posibil să fi trăit o „relație karmică”. Acestea sunt pline de pasiune și durere în același timp. Ele nu sunt destinate eșecului neapărat! Iată 3 sfaturi care te ajută să depășești momentele grele!

Ce este o „relație karmică”
Ce este o „relație karmică”

Ce este o „relație karmică”

Deși sintagma „relație karmică" nu este un termen clinic, caracteristicile seamănă cu alte relații bine cunoscute. „O relație karmică este una care este plină de pasiune mistuitoare, dar care este extrem de dificil de menținut", explică Sanam Hafeez, PsyD, neuropsiholog și membru al facultății de la Universitatea Columbia. Aceste relații nu sunt menite să dureze, spune ea, dar sunt experiențe de învățare pentru cei care le au.

În timp ce „relația karmică" poate avea o conotație negativă, Hafeez spune că ea poate fi privită și din perspectiva creșterii personale.

Sunt oportunități de a învăța ceva despre tine însuți pe care nu l-ai știut niciodată înainte, precum și cele mai semnificative lecții de viață în dragoste", spune ea.

Dintr-un punct de vedere spiritual, ideea din spatele relațiilor karmice este că cei doi parteneri au făcut o înțelegere înainte ca sufletele lor să intre în această viață, pentru a se ajuta unul pe celălalt în drumul prin viață. „Adesea există numeroase probleme nerezolvate din viețile anterioare. Atunci când oamenii se deschid spre învățare, în loc să încerce să se controleze reciproc, atunci poate avea loc multă vindecare", explică Margaret Paul, consilier în relații.

Sfaturi despre cum pot să depășească cei doi iubiți dintr-o relație karmică obstacolele întâlnite
Sfaturi despre cum pot să depășească cei doi iubiți dintr-o relație karmică obstacolele întâlnite

Shannon Kaiser, autoarea cărții The Self-Love Experiment spune că: „De obicei, ele nu sunt menite să dureze mult timp. Acest lucru se datorează faptului că veniți împreună în această viață pentru a șterge karma dintre voi. Este adesea o echilibrare a unei experiențe neplăcute dintr-o viață anterioară."

Totuși, puterea voinței și a prezentului este mult mai mare. Dacă alegi în mod conștient și voit să faci să meargă o astfel de relație, alături de partenerul tău și sunteți la fel de determinați, atunci aveți toate șansele să reușiți. Nu uitați, soarta ne pregătește anumite căi, însă destinul este în mâinile noastre cu fiecare alegere pe care o facem.

Semnele relațiilor karmice 

Conexiune instantă

Cel mai evident semn este că simți că ai mai cunoscut persoana respectivă. Uneori ai un sentiment foarte bun în legătură cu acest lucru, dar alteori există o oarecare teamă atașată, în funcție de karma respectivă. Să știi că o relație sănătoasă, cu o flacără geamănă, de pildă, se simte ca o liniște încă de la început! Într-o relație karmică simți acei fluturași în stomac care nu sunt altceva decât avertismentul corpului că nu îți va face bine!

Carusel de emoții

Unul dintre cele mai comune semne ale unei relații karmice, spune Hafeez, este roller coaster-ul de emoții. Aceasta urmează, de obicei, un tipar de fericire într-o zi, dar mizerie în ziua următoare. Dacă ești într-o legătură karmică, de multe ori se simte ca și cum orice mică ceartă sau obstacol în drum este sfârșitul lumii, spune Hafeez. „Toate relațiile au suișurile și coborâșurile lor, dar într-o relație karmică, momentele dificile se simt ca o greutate omniprezentă pe piept", adaugă ea.

Semnele relațiilor karmice
Semnele relațiilor karmice

Sunt relații tumultoase

Aceste relații sunt tumultuoase. Dacă drama este fundamentul relației tale de dragoste, sunt șanse mari să te afli într-o relație karmică. Situația poate deveni chiar toxică - un semn că dinamica trebuie vindecată sau încheiată. Uneori, vedem de la început anumite semne care ne spun că relația va fi dificilă, dar le ignorăm. Ele fac parte din lecția pe care relația este menită să te învețe, fie că asta înseamnă să înveți cum să îți vindeci propriile comportamente toxice pe care le aduci într-o relație sau cum să eviți astfel de dinamici nesănătoase în viitor. Totuși, în astfel de relații oamenii dein dependenți și le este greu să rupă legătura în ciuda problemelor.  O altfel de relație te poate obosi și în același timp vor scote tot ce este mai rău din tine, fix pentru a reuși să vindeci acea parte negativă a ta.

Sfaturi despre cum pot să depășească cei doi iubiți dintr-o relație karmică obstacolele întâlnite

Sparge pattern-urile! Ai grijă să nu te lași antrenat în vârtejul repetiției, mai ales când este vorba de obiceiuri proaste. Chiar dacă crearea de noi tipare poate fi grea, este de fapt, singura soluție pentru a depăși problemele dintr-o relație karmikă. Asta vă va vindeca pe voi, dar și relația! Acest lucru necesită însă multă prezență și determinare.

Când știi că va exista întotdeauna o a doua șansă, atunci poți lua lucrurile încet, zi de zi. Nu fi dur cu tine atunci când nu reușești să părăsești legătura abuzivă de prima dată. Deși este important să rupeți tiparele nesănătoase, asigurați-vă că o luați pas cu pas pentru a evita să faceți greșeli.

Iubirea adevărată este pașnică, veselă și respectuoasă, deoarece îți oferă spațiu pentru a te dezvolta. De fiecare dată când simți că intri în vârtejul problemelor, ia o pauză țo oprește-te să examinezi ce faci greșit și încercați să găsiți soluții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emmanuel Macron voteaza la alegerile legislative din Franta FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Cea mai nesuferita zodie din 2023, sursă foto: Canva
horoscop (1) jpg
MixCollage 29 Jun 2024 09 04 PM 4666 jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
Gratar FOTO Shutterstock
horoscop jpeg
gem picant de piersici jpeg
horoscop jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net