Avem predicții pentru anul 2024. Care ar putea fi zodiile ce s-ar putea bucura de noroc cu carul în anul dragonului. Ele vor avea un an de vis

Poate că suntem abia în luna iulie 2023, dar astrologii fac deja previziuni cu privire la ce le rezervă anul 2024 nativilor, iar câteva semne zodiacale se pare că vor avea parte de mult noroc. Te numeri printre cei norocoși?

Care ar putea fi zodiile care s-ar putea bucura de noroc cu carul în anul 2024 / Foto: Shutterstock
Care ar putea fi zodiile care s-ar putea bucura de noroc cu carul în anul 2024 / Foto: Shutterstock

În astrologia occidentală există 12 semne zodiacale, toate cu caracteristici și trăsături de personalitate diferite. Anul 2024 se pare că va veni cu mult noroc pentru câțiva nativi, potrivit unui astrolog de la Astrotalk. „În 2024, unele semne zodiacale sunt destinate să strălucească mai mult decât restul. Aceste persoane norocoase vor avea parte de o lovitură de noroc și de circumstanțe favorabile pe tot parcursul anului”, a declarat acesta, relatează Express. Te afli printre cei care se vor bucura de noroc cu carul?

Săgetător

Prima pe lista celor care se vor bucura de noroc în anul 2024 este zodia Săgetător, acești nativi vor avea parte de un an de „abundență și noroc”. Săgetătorul este aventuros și nu se teme niciodată să exploreze necunoscutul, ceea ce „îi propulsează spre oportunități interesante și rezultate favorabile”. De asemenea, acești nativi își creează adesea propriul noroc datorită personalității sale extrovertite, „curiozitatea înnăscută și dorința de a explora noi orizonturi atrage o serie de întâlniri întâmplătoare” și vor fi „irezistibili pentru ceilalți” și pentru oportunități, făcând din 2024 un „an remarcabil” pentru ei.

Leu

Următoarea pe listă este zodia Leu. Acești nativi vor „atrage o serie de evenimente norocoase” prin „energia lor radiantă și farmecul lor magnetic”. Norocul Leilor este atât creat de om, cât și de astre. În timp ce forțele planetare „se aliniază în favoarea lor”, „determinarea și încrederea în sine” a Leilor îi va conduce spre măreție. „În plus, romantismul și pasiunea sunt în aer, deoarece se găsesc în situația de a atrage potențiali parteneri care se aliniază cu dorințele lor”, a declarat astrologul de la Astrotalk.

Balanță

Și cei născuți sub semnul Balanță, de asemenea, ar putea primi, unele „binecuvântări neașteptate” în următorul an calendaristic, „navigând în diverse situații cu ușurință și finețe”. „Balanța va experimenta un val de dragoste și afecțiune, favorizând legături mai profunde și creând un sentiment de unitate”. 

Taur

Și Taurul va fi unul dintre cele mai „norocoase” semne zodiacale în 2024, cu „evenimente fortuite pe tot parcursul anului”. Acești nativi nu lasă viața să treacă pe lângă ei și probabil că vor „profita la maximum de norocul lor” în moduri inteligente. Astfel, Taurii se pot aștepta la lucruri mărețe în ceea ce privește cariera, o creștere constantă a salariului, mai multă recunoaștere și „uși deschise”. Pentru cei care sunt singuri, în anul 2024 și-ar putea găsi sufletul pereche, iar pentru cei care au deja partener, parteneriatul lor existent „se adâncește”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Zacusca FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpg
horoscop, zodii, stres jpg
ardei iuti shutterstock 2517156 jpg jpeg
maica domnului manastirea esanca foto bogdan zamfirescu jpeg
airfninja jpeg
ciorba de perisoare jpeg
matreata adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net