Creaturi mitice în funcție de zodie. Care te reprezintă: dragon, vârcolac sau vrăjitoare?

Ultima actualizare:

Te-ai întrebat vreodată ce creatură mitică ai putea fi, în funcție de caracteristicile zodiei tale? Timp de secole, oamenii au fost fascinați de ideea creaturilor mitice. Iar, deoarece astrologia este utilizată de secole pentru a ne ajuta să ne cunoaște mai bine personalitatea, fiecare semn zodiacal este asociat cu anumite trăsături de personalitate, la fel ca și trăsăturile unice ale acestor creaturi. Așadar, tu ce creatură mitică ești în funcție de zodie?

Iată creatura mitică care se potrivește cu fiecare semn zodiacal / Foto: Freepik
Iată creatura mitică care se potrivește cu fiecare semn zodiacal / Foto: Freepik

De la frații Grimm la Neil Gaiman, folclorul și mitologia ne-au arătat totul, de la monștrii din Loch Ness până la unicorni, care ne-au cucerit inimile și ne-au extins imaginația dincolo de cele mai sălbatice vise ale noastre.

Astrologia, pe de altă parte, a fost folosită de secole pentru a ne ajuta să ne cunoaște mai bine personalitatea. Fiecare semn zodiacal este asociat cu anumite trăsături și caracteristici de personalitate, făcându-le unice în felul lor. În mod similar, creaturile mitice sunt cunoscute pentru caracteristicile lor unice și simbolizează adesea anumite trăsături sau valori. Ce-ar fi dacă am combina aceste două ideologii? Așadar, iată creatura mitică care se potrivește cu fiecare semn zodiacal, potrivit StyleCaster.com.

Berbec

Ești un Dragon. Berbecul este primul membru al zodiacului dintr-un motiv, fiind lideri înăecuți și extrem de agili, la fel ca dragonii. Berbecii sunt cunoscuți pentru natura lor pasională și impulsivă, reacționând adesea rapid și feroce la orice amenințare. Acești nativi își fac simțită prezența prin natura lor explozivă, dar, odată ce au încredere în cineva, vor face totul pentru prietenii lor, familia și cei dragi.

Taur

Gnom. Cunoscuți pentru puterea și încăpățânarea lor, trăsăturile gnomilor sunt asemănătoare zodiei Taur. Acești nativi sunt încăpățânați și vor să își spună punctul de vedere. Ai fost vreodată în conflict cu un Taur care s-a dovedit că a greșit? Chiar și atunci când adevărul iese la iveală, Taurii găsesc întotdeauna o modalitate să fie ca ei. De asemenea, la fel ca gnomii, ei pot fi înfuriați de cei care gândesc diferit. Cu toate acestea, această zodie este puternică și face față dificultăților. La urma urmei, gnomii au adesea  o colecție de comori și mărunțișuri.

Gemeni

Ești vârcolac. Gemenii au puterea dualității, iar vârcolacii au o tendință similară, dar „al doilea geamăn” iese sub lumina lunii. Descris ca „omul care se transformă spontan într-un tip de lup vicios și puternic", vârcolacul este destul de asemănător cu căutarea nesfârșită a cunoașterii a nativilor Gemeni. Totodată, cunoscuți pentru adaptabilitatea și versatilitatea lor, Gemenii pot fi, de asemenea, destul de imprevizibili în ochii celorlalți.

Rac

Spiriduș de casă. Racii și spiridușii de casă au, de fapt, destul de multe în comun. La fel ca și micile creaturi, acești nativi au grijă de casă, gestionează vibrația spirituală și fluxul de energie din casă, au grijă ca locuința lor să fie curată și ordonată. Totodată, este asemănarea și suferinței atunci când există certuri în cămin.

Leu

Leprechaun, spiriduș din folclorul irlandez. Acești spiriduși sunt cunoscuți pentru lor jovială și pentru dragostea lor pentru glume și farse. Asemănător, nativii Leu recurg adesea la minciună, la fel ca spirudușii, în scopul de a „înfrumuseța” adevărul. Leul este singurul membru al zodiacului condus de soare, iar ei „ard” și lasă o urmă de curcubee oriunde s-ar duce. La fel ca această zodie, care iubește atenția, există un motiv pentru care norocul irlandezilor este adesea asociat cu acești spiriduși, care sunt niște creaturi norocoase.

Fecioră

Ești vrăjitoare. Vrăjitoarele sunt perfect aliniate cu semnul Fecioarei, care este reprezentat de o fată, purtând tulpini de grâu și lăudându-se cu puterile ei vindecătoare, exact ca și cunoștințele creaturii mitice despre ierburi și poțiuni. Ele sunt atât practice, cât și cunoscute pentru atenția acordată detaliilor. Dacă sfatul lor nu este ascultat, pot avea tendința de a deveni răzbunătoare, la fel ca o vrăjitoare. Însă, au o inimă uriașă și sunt bine intenționate.

Balanță

Sirenă. Desi Balanțele nu sunt semne de apă, ele sunt cunoscute pentru frumusețea și farmecul lor. Conduși de Venus, ei sunt profund influențați de iubire, frumusețe și relații. Sirenele sunt foarte asemănătoare, seducând marinarii cu cântecele lor de sirenă, sutienele de scoici și vocile blânde. Sirenele sunt descrise ca având părul lucios care posedă un nivel de grație la fel ca o Balanță!

Scorpion

Monstrul din Loch Ness. Natura evazivă a monstrului din Loch Ness se aliniază perfect cu calitățile misterioase și secrete pe care un Scorpion le întruchipează. Scorpionii sunt cunoscuți pentru intensitatea și profunzimea lor și ce creatură mitică ar fi mai potrivită pentru a-i reprezenta decât monstrul din Loch Ness? Deși ambele sunt extrem de intuitive și doresc o conexiune profundă, ambele își vor menține intimitatea mai presus de orice. Și așa cum un Scorpion iubește în secret să fie la mare căutare, Monstrul din Loch Ness nu se poate sătura de faptul că oamenii încă caută dovezi ale existenței sale.

Săgetător

Ești Centaur. Se spune în astrologia antică, că, creatura jumătate om, jumătate cal, datează din Babilonul antic, unde semnul zodiacal Săgetător a fost asociat cu Nergal, o creatură asemănătoare centaurului. Ambele sunt aventuroase, cu spirit liber și în căutarea adevărului, mereu în căutarea mai multor cunoștințe și experiențe noi, făcând din Săgetător și Centauri perechea perfectă.

Capricorn

Elf. Elfii au un apetit vorace și o dorință de statut și prestigiu. Asemănător, Capricornii sunt cunoscuți pentru ambiția lor și „foamea de putere”. Elfii sunt cunoscuți pentru dorința lor de dominare și sunt întotdeauna în căutarea comorilor pe care să le adauge colecției lor.

Vărsător

Unicorn. Această creatura magică și mitică nu poate fi atribuită decât celui mai excentric semn zodiacal, Vărsătorul. Ambii s-au născut pentru a ieși în evidență și a-i inspira pe alții să strălucească! De asemeen, acești nativi sunt cunoscuți pentru setarea tendințelor, abordarea inovatoare și adesea neconvențională a vieții

Pești

Ești o zână. La fel că și Peștii, zânele sunt visătoare și creative, având o afinitate naturală pentru magie și pentru a vedea frumusețea în toate lucrurile. Navitii Pești și zânele au o legătură profundă cu natura și fac cel mai bine atunci când se deconectează și se bucură de ceea ce mama natură are de oferit. În plus, zânelor le place să atragă oamenii mai adânc în fantezie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net