Cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie. Nativii care suferă cel mai mult

Fiecare om ştie ce înseamnă să îţi simţi inima frântă după o despărţire. Deși majoritatea reacționăm diferit, pentru că poveştile de dragoste sunt diferite, astrologii s-au pus de acord în privinţa reacţiilor pe care le au nativii din zodiac, atunci când ies dintr-o relaţie. Iată cum treci peste o despărțire, în funcție de zodie.

Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire / foto: arhiva Click!
Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire / foto: arhiva Click!

Berbec

Atunci când trec printr-o despărțire, Berbecii vor adesea să păstreze aparența unui caracter puternic și insistă că părerile de rău nu își au locul. Cu toate că acești nativi spun adesea că „este mai bine așa” sau că „așa a fost să fie”, de fapt, persoanele născute sub acest semn pot fi destul de afectate de despărțiri. Mai ales dacă persoana cu care s-au rupt toate legăturile a fost o persoană importantă în viața lor. Berbecul este genul de persoană care preferă să sufere în tăcere și să nu-și lase emoțiile să iasă la iveală.

Taur

Pentru Taur, atacul este cea mai bună armă atunci când vine vorba de despărțiri. Acești nativi vor avea mereu grijă să dea vina pe celălalt și au nevoie de răzbunare pentru a se simți împăcați și a putea merge mai departe. Aruncă numeroase acuzații asupra persoanei de care s-au despărțit, încercând să iasă basma curată din orice context, și se va victimiza.

Gemeni

Gemenii sunt firi foarte sensibile și suferă foarte mult la despărțiri. Au tendința de a se învinovăți și de a analiza profund toate etapele care au dus la această decizie. Gemenii caută, de asemenea, ajutor și sprijin emoțional din partea prietenilor și a familiei. Este ideal pentru ei să primească sfaturi și alinare după o despărțire. Deși nu este indicat să facă acest lucru, Gemenii tind adesea să își ceară iertare și să ceară o a doua șansă. Reconcilierea nu este o soluție pe termen lung, deși poate funcționa pe termen scurt.

Rac

Pentru Rac, o despărțire nu este un episod dramatic, dimpotrivă, este un semn perfect pentru a începe un nou capitol în viață. Persoanele născute în această zodie nu se implică foarte mult emoțional de-a lungul unei relații. De obicei, ele pun accentul pe propriile planuri și interese, lăsând interesele comune pe plan secund. Racii sunt genul care profită la maximum de pe urma unei despărțiri.

Leu

Atunci când trece printr-o despărțire, Leul este profund tulburat și se luptă să treacă peste astfel de episoade. În aceste situații, nu acceptă sfaturi sau opinii din partea celorlalți și preferă să își țină sentimentele pentru ei. De asemenea, nu le place ca viața lor amoroasă să fie expusă, așa că nu ating aspectele sensibile. După despărțire, Leii își pierd puterea de a ierta și de a acorda o a doua șansă.

Fecioară

Fecioarele sunt cel mai greu de descusut atunci când vine vorba despre cum suferă zodiile după despărțire. Acești nativi nu va lasă niciodată ca cineva din exterior să cunoască dedesubturile fostei lor relații, deoarece au respect pentru persoana în cauză, cât și lor însele. Cei născuți sub semnul Fecioarei suferă pentru foarte mult timp și le este greu să ascundă acest lucru, chiar dacă riscă să pară și să fie vulnerabile.

Balanță

Suferința Balanței se manifestă adesea în comportament. Imediat după o despărțire, se schimbă considerabil, folosind un limbaj neobișnuit, făcând gesturi ciudate și dezvoltând obiceiuri și pasiuni care nu le caracterizează. Acest lucru se datorează faptului că Balanțele simt nevoia de a experimenta lucruri noi și de a uita dezamăgirea pe care a suferit-o.

Scorpion

Atunci când trec printr-o despărțire, Scorpionii reacționează foarte bine, în sensul că mizează pe resemnare. De regulă, nu va da vina pe nimeni și nici nu va căuta scuze pentru ceea ce s-a întâmplat, ci va lăsa situația să-și urmeze cursul și va încerca să accepte tot ceea ce s-a întâmplat. Pentru a trece peste o despărțire, Scorpionii au nevoie de sprijin și confort, așa că o ieșire cu prietenii, o reuniune de familie sau o seară în club pot fi eficiente.

Săgetător

În cazul Săgetătorilor, suferința este o chestie de moment. Odată ce îți vei recăpăta optimismul și încrederea, această pasă va trece. Persoanele născute în Săgetător au tendința de a suferi foarte mult imediat după o despărțire și vor să-și exprime această durere cu orice preț, fie prin lacrimi, țipete ori discuțiii aprinse. Sunt necesare momente intense pentru a se concentra asupra propriei persoane și a reveni la o stare de spirit optimă.

Capricorn

Pentru Capricorn, o despărțire este o tragedie și astfel de episoade pot fi distructive. Este nevoie de mult timp și de singurătate pentru a trece peste o despărțire, deoarece prezența unei alte persoane nu reprezintă decât presiune pentru Capricorn. Capricornii sunt, de asemenea, incapabili să accepte o astfel de pierdere și se învinovățesc constant pentru greșelile lor. Cu toate acestea, ei nu îndrăznesc să încerce să ofere o a doua șansă.

Vărsător

Credeți sau nu, pentru Vărsător despărțirea este o victorie. Nu este altceva decât dovada că ceea ce a pierdut nu este pentru el, ci că îl așteaptă ceva mai bun. Indiferent de modul în care zodiile după despărțire, Vărsătorii au cele mai constructive și mai optimiste reacții.

Pești

La fel ca și Capricornul, pentru Pești, o despărțire nu este altceva decât un final dureros pe care nu sunt siguri că îl pot depăși. Acești nativi suferă foarte mult și adesea au o viziune sumbră viitorul lor amoros. Peștii cred că, după o despărțire atât de dureroasă, nu vor mai putea niciodată să iubească în același mod.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Radicalul Ebrahim Raisi
image
image
image
image
image
image
Horoscop relatii - zodii FOTO Shutterstock
click jpeg
horoscop colaj pixabay jpg
ten frumos jpg
1 3 horoscop bani jpg jpeg
capsuni freepik jpg
Ciorbă de legume FOTO Shutterstock jpg
budinca de macaroane jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net