Greșelile zodiilor în relații. Nativii care își descarcă nervii pe partener

Ultima actualizare:

„Nimeni nu este perfect”, sună o vorbă românească foarte bine cunoscută, iar zicala se aplică mai ales în relații. Deși vrem să credem că suntem perfecți și că noi nu greșim, cu toții mai călcăm pe bec. Unele greșeli comise într-o relație ne pot învăța chiar adevărate lecții de viață. Mai jos sunt prezentate cele mai mari greșeli comise de fiecare zodie în parte.

Greșelile zodiilor în relații. Nativii care își descarcă nervii pe partener
Greșelile zodiilor în relații. Nativii care își descarcă nervii pe partener

Berbec: Liderul relației

Chiar dacă sunteți o zodie puternică, independentă, partenerul vostru nu trebuie tratat ca un subordonat, să răspundă și să facă mereu cum vreți voi. O relație sănătoasă nu înseamnă ca o persoană să domine relația, iar partenerul să fie mereu cel dirijat. Felul acesta de tratament aplicat partenerului poate duce relația la sfârșit.

Taur: Neexprimare sentimentelor

Taurul este o zodie stabilă, mereu își dorește armonie și pace, doar că sunt foarte încăpățânați. Problema lor este că nu își exprimă sentimentele la momentul potrivit, țin totul în interiorul lor, iar atunci când vor ajunge să vorbească despre ceea ce simt, vor exploda, se vor enerva foarte tare. Partenerul vostru vrea să știe ce simțiți, așa că nu mai evitați discuții necesare.

Gemeni: Fuga de înfruntarea sentimelor

Acest semn zodiacal este bine cunoscut prin faptul că preferă să fugă, decât să își înfrunte sentimentele. Vă plac relațiile când sunt distractive, dar și cu puțină dramă, dar când întâlniți câteva discuții, le tratezi ca și când relația s-ar destrăma. O relație necesită efort și compromis, nu fugiți.

Rac: Pierderea identității

Până câștigați încrederea unui Rac trebuie să demonstrați că meritați. Dar din moment ce ați câștigat-o, Racul va deschide porțile inimii sale. Greșeala sa este că se atașează prea mult de persoane și tind să își piardă identitatea prin legătura cu alte persoane. Vor face totul pentru a-i plăcea partenerului. Păastrați-vă identitatea, Racilor!

Leu: Descărcarea nervilor pe partener

Voi străluciți când viața este bună, dar atunci când devine dificilă, începeți să vă vărsați nervii pe partenerul vostru. Chiar dacă el v-a enervat, trebuie să învațați să vorbiți calm, să vă povestiți unul altuia, pentru că el se va sătura la un moment dat de acest comportament.

Fecioară: Încearcă să schimbe persoanele

Atunci când întâlniți pe cineva și începe să vă placă, doar că la un moment dat observați mici lucruri care nu vă plac, încercați să le schimbați. Dar nu este întocmai corect, trebuie să îi acceptați pe ceilalți așa cum sunt ei.

Balanță: Poate deveni pasiv-agresiv

Când vă enervați încercați să rezolvați probleme frumos, doar că de fapt deveniți pasiv-agresi, aruncați vorbe urâte, ceea ce nu va accepta partenerul vostru pentru totdeauna. Încercați să vorbiți calm.

Scorpion: Dramatizează decât să lucreze în echipă

Când partenerul vostru vede că aveți o dispoziție proastă, lasați-l să vă ajute. Nu vă mai opuneți ca și când ați fi adversari, când de fapt sunteți o echipă. Este un mecanism de apărare al Scorpionilor, dar nu funcționează mereu.

Săgetător: Nu sunt sinceri privind sentimele lor

În loc să împărtășiți prietenilor problemele cu partenerul vostru, vorbiți cu el, rezvolvați-vă probleme, nu vă mai temeți să vă exprimați sentimetele. Nu-l mai bârfiți cu prietenii.

Capricorn: Pesimismul

Aveți tendința să vă plângeți de multe lucruri, chiar și de partener. Credeți că relația nu va funcționa, sunteți pesimiști și începeți să vă întristați. Schimbăți starea de spirit, pentru că nu toate relațiile vă vor frânge inima.

Vărsător: Vrea să câștige mereu

Înr-o relație nu este vorba despre cine are mai des dreptate sau cine câștigă. Vă place să vă înfângeți partenerul. Încetați să mai fiți într-o competiție cu partenerul vostru.

Pești: Se sacrifică pentru relație

Nu toate relațiile sunt bune, de aceea, trebuie să încetați să va mai sacrificați anumite lucruri din viață pentru relații. Nu mai renunța la prieteni, la hobby-uri pentru relație.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net