Horoscop 10-16 decembrie. Scorpionii au parte de aventuri romantice, iar nativii din Taur își cresc veniturile

Ultima actualizare:

Astrologul Lorina vine cu horoscopul pentru perioada 10-16 decembrie. Ultima lună din anul 2022 este foarte încărcată din punct de vedere astrologic. Iată ce spun astrele pentru acest interval din decembrie.

Horoscop 10-16 decembrie
Horoscop 10-16 decembrie

Berbec

Aveți ocazia să treceți la următorul nivel în plan relațional, indiferent că e vorba de o apropiere față de persoane cu care nu prea ați depășit anumite praguri de intimitate, că e vorba de a petrece mai mult timp cu copiii sau de a locui împreună cu partenerul. Important este să vă verbalizați dorința, să spuneți celorlalți despre ce aveți nevoie de la ei și să renunțați la așteptarea ca ei trebuie să știe ce e în sufletul vostru. Puteți să combinați acum exercițiile fizice obișnuite cu un nou tip de tehnologie sau aparatură ori să încercați noi metode de a introduce în regim alimente mai sănătoase chiar dacă nu prea vă atrag.

Taur

Veți putea să folosiți relațiile și conexiunile eficient, veți primi sprijinul celorlalți pentru a vă realiza visele. Sprijinul prietenilor va contribui la consolidarea spiritului, a încrederii și a sentimentului valorii de sine.

Veniturile și oportunitățile pot crește, veți putea cumpăra lucruri de valoare, puteți extinde conexiunile sociale, puteți avea publicitatea și vă puteți crește afacerile. Nu trebuie să vă lăsați distrași de la obiectivele importante, mai ales că rudele și prietenii pot necesita atenție, participare și sprijin.

Relațiile afective se pot dezvolta, planurile comune și obiectivele pot apropia inimile și sufletele.

Spre finalul perioadei, potențialul de sprijin astral va slăbi puțin, cazurile vechi și problemele nerezolvate vor reveni, starea de sănătate precară și scăderea interesului pentru muncă vor obstrucționa activitatea. Concentrați-vă atunci doar pe cele mai importante proiecte, ca să nu pierdeți timp și bani. Este foarte important să rezolvați la timp problemele, fără a le amâna până mai târziu, deoarece chiar și greșeli minore și calculele greșite pot avea consecințe neplăcute.

Gemeni

Grijă căci situațiile tensionate în comunicare pot persista, lucru care vă dă nesiguranță în dorințe și priorități! Există riscul să nu luați decizia corectă. Sau, dacă veți împărtăși altora ideile încă nepuse în practică, stârniți invidii sau veți fi copiați în munca voastră.

După 11 încolo, veți fi mai hotărâți și în același timp veți demonstra calitățile unui lider într-un mod complet neașteptat. Acest lucru va permite un avantaj, luarea unei poziții superioare și veți câștiga respectul altora. Energia lor va crește și va oferi posibilitatea de a vă folosi carisma, magnetismul, nu numai în relațiile amoroase, ci și în cele de afaceri. Este un factor important în consolidarea legăturilor, atât în viața personală, cât și în relațiile cu prietenii, familia, cei dragi și colegii de muncă.

Rac

Nu este de dorit să călătoriți, mai ales în străinătate,nici să vă mutați la un nou loc de muncă ori să începeți noi relații.

O perioadă mai stabilă va veni în perioada 13-14, așa că amânați lucruri până atunci. Dacă veți reuși să treceți prin spinii din perioada anterioară, atunci sosește succesul în carieră și vin schimbările pozitive care să vă poată satisface ambițiile profesionale.

Nu ar trebui să uitați de viața personală, căci acolo e nevoie de atenție. Relațiile cu cei dragi nu vor fi netede, iar influența astrală va afecta și sfera psiho-emoțională. Va trebui înțelepciune și răbdare pentru a păstra pacea în familie. De altfel, relațiile personale, pe tot parcursul săptămânii pot fi supuse la diferite teste, așa că, nu vă direcționați doar spre serviciu și muncă!

Afectiv, dacă sunteți singuri, veți face cunoștință pe internet cu cineva care vă va stârni interesul. Asta nu e rău, este destul de normal pentru timpurile pe care le traversăm. Doar că, aduceți-vă aminte de capcanele netului și verificați cu atenție pe interlocutor. Poate să nu fie cine spune că este. Fiți mai atenți și nu cedați unei pasiuni trecătoare!

Leu

Va fi dificil să vă concentrați, să terminați treburi și ele se vor tot strânge ca probleme în curs de rezolvare pe mai târziu .Se pot ivi însă altele, iar dacă lăsați baltă totul și vă direcționați spre altceva, veți nemulțumi șefii sau persoanele influente, poate chiar și colegii. În plus, lipsa obiectivității nu va permite formarea unei opinii corecte, vă veți supraestima importanța, subestimându-i pe ceilalți. Nu fiți egoiști și părtinitori nici măcar cu copiii voștri!

În ultima zi din săptămână veți recupera ceva din calm și bună-dispoziție, veți lua decizii, unele chiar radicale, dar nu vă sugerez să vă bazați pe noroc, mai ales dacă sunt bani în joc. Grijă de asemenea și la excesul de zel căci poate provoca tensiuni în relații!

Profesional, perioada promite ceva reușite în carieră, mai ales dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă de mult timp. După interviuri și colectarea documentelor necesare, ați putea primi speranța acceptului. Bineînțeles că, în urma unor astfel de vești, starea de spirit se va îmbunătăți în mod vizibil.

Fecioara

Cuvinte dure, acțiuni neprevăzute amenință să distrugă relațiile cu unul dintre ei și să taie planuri comune ori să creeze o atmosferă de intoleranță și înstrăinare. Reacțiile sub presiunea emoțională nu vor întârzia să apară, așa încât puteți ajunge cu ușurință în situații dificile, puteți reacționa violent la observațiile cuiva. Toate astea duc ori la posibila pierdere a reputației ori la erupții cutanate căci vă ies nervii prin piele cum s-ar spune.

Poate că cele mai mari probleme vor fi legate de părinți sau rude în vârstă, bunici eventual. În urma unor tensiuni, ceea ce vi se părea cândva bătut în cuie se poate prăbuși imediat și veți simți cum pământul alunecă de sub picioare. Dar, mai e o

variantă și anume aceea că, într-un mod neașteptat, până pe 13 veți căuta să vă eliberați de o obligație, de ceva care vă împovărează.

Dacă sunteți implicate în proiecte de casă, n-ar fi exclus să le abandonați deocamdată, căci cheltuielile vă depășesc așteptările.

După 14 se mai calmează climatul astral și voi de asemenea, reușind să încălziți inclusiv climatul din familie, distrus anterior sau puteți relua lucrul pentru casă.

Balanța

Va veni moment propice pentru a vă extinde sferele de influență, pentru a atrage parteneri străini, pentru a evolua spiritual, pentru a întâlni profesori ori mentori. Va fi o bună perioadă pentru succes și recunoaștere în activitățile educaționale sau științifice, în tot ce presupune creativitate.

În probleme financiare, este posibil să nu fiți atât de norocoși, ci să cheltuiți mult, să plătiți în exces, mai ales între 14-15 ale lunii. Lipsa finanțării și a sprijinului poate duce la melancolie. Dacă reușiți să rezolvați conflictele și să faceți față ambiției excesive, calitățile voastre vor fi mai apreciate. Prin urmare, doar așa puteți primi oferte profitabile.

Puteți primi vești neplăcute despre un prieten și bine ar fi să vă luați din timp măsuri de protecție emoțională și curățire energetică. Nu de alta, dar sunteți mai vulnerabili și preluați ca un burete greutatea altora.

Scorpion

Cu sprijinul prietenilor puteți achita datorii și vă puteți ușura de sponsabilități împovărătoare. În acest sens, în perioada 10-12 acționați mai dinamic și cu mai mult succes. Schimbările favorabile pot apărea într-o carieră, cauzate de o coincidență norocoasă și de sprijinul susținătorilor.

Tot aceasta este o perioadă favorabilă pentru aventurile romantice, pentru transformarea relațiilor existente, precum și pentru întâlnirile cu oameni noi. Trebuie însă păstrată o reținere în planul emoțional, deoarece uneori chiar voi puteți provoca conflicte și puteți speria potențialii parteneri și iubiți cu inițiativă.

După 14, va crește creativitatea și vitalitatea,iar datorită mobilității, sociabilității și ideilor noi, atrageți oameni interesați de voi, capabili să vă ajute să descoperăți noi laturi ale talentelor voastre profesionale. Veți fi în atenția celor din exterior, a șefilor în special, iar acolo va trebui să acceptați noi sarcini care nu vă convin, căci vă strică planificarea curentă.

Săgetător

După 10, fiți consecvenți în acțiuni, nu luați decizii sub influența emoțiilor de moment sau a altor persoane,nu investiți deoarece există pericol și risc de eșec. În plus ,entuziasmul excesiv poate umbri adevărata stare a lucrurilor și intențiile altora. De asemenea, acțiunile grăbite la volan sau când se lucrează cu aparate pot provoca accidente și răniri.

Până pe 15, e o perioadă plină de conflicte în relații care pot duce la întreruperea unora dintre ele. Timpul va fi mai propice activităților individuale, odihnei.

Dacă sunteți singuri, vă sfătuiesc să fiți mai atenți în relațiile cu fostele partenere. Bazați-vă pe glasul inimii, nu pe fiorii vechii pasiuni. Este mai bine să vă gândiți bine la prezent și viitor, asta pentru a nu intra din nou în capcana dezamăgirii și a conflictelor regulate. Există mai multe șanse de a stabili relații noi și sincere, decât cele vechi care-au lovit cândva. Deci, mai curând discutați mai mult cu noile cunoștințe și nu ignorați invitațiile.

Capricorn

Cea mai favorabilă perioadă va fi perioada 9-12, când veți deveni mai reținuți și veți conștientiza pericolele. Va fi posibilă soluționarea de situații controversate,

conflicte, schițarea unui plan de acțiune, discutarea de chestiuni și probleme importante, obținerea sprijinului șefilor și al persoanelor influente. Veți putea să depășiți orice obstacol din drum, să fiți curajoși, hotărâți și manifestând din plin calități de luptător.

Călătoriile, negocierile, discuțiile despre planuri și proiecte comune, încheierea de noi contracte pot avea succes în aceste zile. Parteneriatele pot aduce multe idei noi în planurile viitoare și pot să consolideze baza materială.

După 14, vă mai scade susținerea astrală și va trebui să acordați mai multă atenție sănătății, carierei și păstrării poziției. Ca să gestionați zona carierei, trebuie să vă conectați la colectiv, să vă calmați ambițiile și individualismul. Altfel, riscați să întoarceți împotriva voastră echipa, prietenii și să rămâneți complet singuri.

În relațiile afective, se pot ivi dificultăți temporare din cauza exigențelor excesive și a intoleranței.

Vărsător

Acum, rezultate bune nu ar fi susținute astral decât dacă veți acționa într-un mod creativ voluntar, implicându-vă mai curând în activități individuale. Iar dacă se ivește ocazia să primiți propuneri de la oameni cu gândire originală, cu viziune nestandardizată, vă sfătuiesc să nu îi evitați. Apropierea de ei vă permite să vă dezvăluiți ulterior pe deplin talentele și să vă demonstrați liber talentul creativ.

Afectiv, se poate ivi o poveste de iubire la orizont, ce se poate dezvolta chiar în miezul zonei de lucru. Dacă nu, vor fi unii dintre voi atrași de jocurile de noroc sau de sporturile extreme. Pentru asta însă, vă sugerez prudență.

A doua parte din săptămână se îmbunează mai mult energiile pentru voi, iar norocul poate veni din mai multe direcții, așa încât vă mai puneți pe picioare cu datoriile.

Nu același lucru pot spune de primele 2 zile, când există riscul ca din neatenție sau grabă, să complicați niște situații.

Pești

Pentru a traversa cu succes provocările, depinde în mare măsură de starea psiho-emoțională. Dacă o să vă canalizați energiile spre zona creativității în fiecare dintre acțiunile voastre, o să reușiți să faceți față unor sarcini mari cu un preț mic și veți primi în același timp mulțumire de sine și satisfacție morală. Uneori, încurajarea și lauda vor fi mai importante decât stimulentele materiale.

În același timp, în paralel cu afacerile profesionale, problemele prietenilor sau rudelor vin spre voi, lucru care vă distrage de la sarcini mai urgente, dar va și atrage chiar cheltuieli neplanificate și stres.

Nici medical nu veți fi scutiți de vulnerabilități, așa că trebuie să aveți grijă mai mare de voi, să fiți mai atenți la drum și să evitați posibilele răniri.

Abia după 14 se mai liniștesc spiritele și se mai calmează tensiunile, voi beneficiind atunci de abilitatea de a percepe și prelucra informații, de a face față procesului de învățare, căci activitățile științifice și didactice pot avea succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net