Horoscop 3 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Scorpionii au cheltuieli

Vedeta Antena 3, Clamelia Pătrășcanu, ne spune ce ne rezervă astrele în a treia zi din an. În acest început de săptămână suntem preocupați de viitor. Ne facem multe planuri, apoi le schimbăm. 

Horoscop 3 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu: Scorpionii investesc sau au cheltuieli Foto: Unsplash
Horoscop 3 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu: Scorpionii investesc sau au cheltuieli Foto: Unsplash

Camelia Pătrășcanu a anunțat horoscopul pentru luni, 3 ianuariue. Se pare că începem anul în forță și hotărâți să împlinim tot ce ne-am propus în 2022.

Berbec

Nativii zodiei Berbec încep săptămâna puși pe treabă. Își ordonează repede activitățile și se adună după vacanț. De asemenea, berbecii sunt constant atenți la ce se întâmplă în mediu, în jur. Ei caută soluții și le vor găsi.

Taur

Pentru nativii zodiei Taur, ziua de luni, 3 ianuarie, este una extrem de bună. Chiar dacă abia au trecut sărbătorile, ei sunt limpezi, foarte clari și comunică bine cu cei din jur.

Gemeni

Gemenii contează pe sfatul sau încurajările unui prieten, luni, 3 ianuarie. Aceltia au așteptări mari la cei din jur în acest început de an, mai ales dacă li s-a promis și vor spune lucrul acesta.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac se anunță un început de săptămână bun. Aceștia sunt orientați către relații. Vor avea parte de discuții și momente foarte romantice și calde, sau pline de înțelegere și toleranță.

Leu

Pentru Lei se anunță muncă. Ei au nevoie să își găsească energia după ce au petrecut de sărbători. Este un început de săptămână frumos pentru nativii zodiei Leu pentru că își ordonează foarte bine activitățile.

Fecioară

Și pentru Fecioare săptămâna începe într-o notă pozitivă. Sunt creative și deja lucrează la niște proiecte noi. Fecioara este cea mai eficientă zodie în această săptămâna, în legătură cu activitățile pe care și le-au propus. 

Balanță

Început de an energic! Balanțele au grijă de casă și cămin, dar și de sănătatea lor, la început de săptămână. Sunt pozitive și au o vorbă bună pentru toată lumea. 

 Scorpion

Scorpionii sunt energici și au multe idei la începutul săptămânii. Au motoarele turate la maximum. Însă, trebuie să se concentreze mai mult.

Săgetător

Săgetătorii sunt preocupați de bani în acest început de săptămână. Fie fac o investiție, sau cheltuială, dar o fac cu cap și se simt câștigați și împliniți.

Capricorn

Capricornii sunt într-o formă de zile mari. Ei sunt o prezență foarte agreabilă pentru cei din jur. În relațiile cu partenerul, sunt foarte romantici în această perioadă.

Vărsător

Vărsătorii în adună puterine și se recuperează luni. În prima zi a săptămânii ar trebui să se concentreze mai mult pe ei înșiși. 

Pești

Peștii se simt bine în acest început de săptămână, mai ales datorită persoanelor pe care contează și pe care le au prin preajmă. Ei se simt susținuți luni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net