Horoscop: Află cum iubește fiecare zodie!


    Taurul este o persoană romantică, de modă vecheclickpentrufemei.ro
Taurul este o persoană romantică, de modă vecheclickpentrufemei.ro

Când ești într-o relație te implici fără să ții cont de nimic sau ești mai precaută și-ți testezi partenerul pentru a vedea cât de mult te iubește? Semnul zodiacal poate să fie „de vină“ pentru cât de drăgăstoasă ești...

Berbec

Dacă ești născută sub acest semn înseamnă că ești o fire pasională, capabilă să faci tot ce îți stă în putință pentru ca bărbatul de lângă tine să fie fericit. Când ești într-o relație, pui pe primul loc persoana iubită și aștepți ca și aceasta să facă la fel. Îți place să primești atenție din partea partenerului și să-l asculți ore în șir. Singurul lucru pe care e bine să-l ții în frâu este temperamentul tău. Uneori, la furie, poți spune lucruri pe care să le regreți ulterior.

Taur

Ești o persoană romantică, de modă veche, atunci când vine vorba de dragoste, o combinație complexă de duritate și sensibilitate. Îți dorești un partener stabil, loial, care să fie afectuos și grijuliu. Urăști schimbarea și de aceea nu te arunci în relații. Când l-ai găsit pe cel potrivit pentru tine, nu-i oferi totul pe tavă, ci aștepți să vezi dacă el merită sau nu iubirea ta. Doar după ce-l supui la mici teste care să confirme asta, devii o persoană răbdătoare și afectuoasă.

Gemeni

E greu să găsești o persoană cu care să fii compatibilă în toate. Deși nativele care se află sub această pecete astrală sunt capabile de angajamente pe termen lung, de obicei, relațiile în care te implici se termină la fel de repede cum au început. Cauți pe cineva care să-ți împărtășească spiritul aventuros ce te caracterizează, care nu cere consecvență și care să te cucerească prin simplul său mod de a fi. Odată ce-l găsești pe alesul inimii, ești loială și te implici 100% în relație.

Află pe clickpentrufemei.ro cum iubesc celelalte zodii.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
7 vedete la sag awards jpg jpeg
Michael Klein, Facebook jpg
ceai somn jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
121 JPG
Capture JPG
16x9   aledaida jpg
KF L 15 jpg
retete jpg